ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ντιέγκο Αλόνσο βλέπει την απόλυση να έρχεται

Ο Ντιέγκο Αλόνσο κοουτσάρει με μοναδικό γνώμονα τη δική του επιβίωση και ο Παναθηναϊκός δεν σηκώνει κεφάλι.
Ο Ντιέγκο Αλόνσο βλέπει την απόλυση να έρχεται

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε τον διασυρμό από την Τσέλσι και ο Ντιέγκο Αλόνσο έχει πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την εικόνα της ομάδας του.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα του Ουρουγουανού αυτή τη στιγμή είναι πως ξέρει ότι η απόλυση πλησιάζει. Τι έχει επιλέξει να κάνει; Όχι να βελτιώσει την ομάδα του, αλλά να προσπαθεί διαρκώς να κερδίζει χρόνο.

Αδιαφορεί για τους «πράσινους». Το μόνο που κοιτάει είναι την πάρτη του. Με τον Ολυμπιακό ήξερε πως με ήττα έχει τελειώσει. Τι έκανε; Κοούτσαρε για να μη χάσει και το κατάφερε.

Έβγαλε τη διακοπή, πήρε χωρίς ιδιαίτερο ποδόσφαιρο το διπλό στο Ηράκλειο και με την Τσέλσι προχώρησε σε rotation. Γιατί; Πολύ απλά γιατί γνωρίζει πως με τον Άρη δεν υπάρχουν περιθώρια. Εκεί ο Παναθηναϊκός θέλει μόνο νίκη.

Ό,τι και να γινόταν με την Τσέλσι, δεν θα έφευγε. Αυτό δεν ισχύει εάν χάσει από τον Άρη. Έτσι τα ζύγισε και γι’ αυτό προχώρησε σε αυτή την καταστροφική ενδεκάδα με τους Λονδρέζους.

Προφανώς έκρινε πως ένα κλαμπ με τέτοια ευρωπαϊκή ιστορία και τέτοια δίψα ώστε να επιστρέψει στις παλιές του δόξες, μπορεί να γνωρίζει διασυρμούς. Ο Ντιέγκο Αλόνσο λειτουργεί με μοναδικό γνώμονα τον φόβο. Κάνει τα πάντα για να τρενάρει μία απόλυση που είναι μαθηματικά βέβαιο πως δεν θα γλιτώσει. Απλώς όσο το καθυστερούν όλες οι πλευρές, τόσο μεγαλύτερη είναι η φθορά.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Εγγραφή και διαβάζεις καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Ντιέγκο Αλόνσο βλέπει την απόλυση να έρχεται», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Agent Greek

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.