ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Conference League: Η βαθμολογία και το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού

Πώς διαμορφώθηκαν τα δεδομένα στη βαθμολογία του Conference League για τον Παναθηναϊκό μετά το τέλος της 2ης αγωνιστικής της League Phase.
Conference League: Η βαθμολογία και το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού

Δεν σηκώνει κεφάλι ούτε στη League Phase του Conference League ο Παναθηναϊκός. Η Τσέλσι τον διέσυρε με 1-4 στο ΟΑΚΑ και τον κράτησε πολύ χαμηλά στη βαθμολογία.

Μετά το φιάσκο της πρεμιέρας και το 1-1 κόντρα στην αδύναμη Μπόρατς Μπάνια Λούκα, το «τριφύλλι» δεν πήρε κάτι στον αγώνα με τους Λονδρέζους. Εκεί έψαχνε ούτως ή άλλως μία υπέρβαση και ο Ντιέγκο Αλόνσο φρόντισε ώστε αυτή να μη γίνει. Με την απίθανη ενδεκάδα που κατέβασε και το εξίσου τραγικό κοουτσάρισμά του, σκόρπισε όποια ελπίδα είχε η ομάδα του για θετικό αποτέλεσμα.

Αυτό σημαίνει πως στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια του ο Παναθηναϊκός αναζητά το τέλειο. Στο Conference League δεν είναι οκτώ οι αγώνες και αυτό σημαίνει πως τα περιθώρια έχουν στενέψει αρκετά.

Θεωρητικά το πρόγραμμα είναι βατό. Κατά σειρά ο Παναθηναϊκός θα παίξει με Τζουργκάρντεν έξω, Ελσίνκι μέσα, Δε Νιου Σεντς έξω και Ντιναμό Μινσκ μέσα. Επομένως, είναι εύκολο να πει κάποιος πως το 4/4 είναι στα μέτρα του.

Το θέμα, όμως, είναι ο ίδιος ο Παναθηναϊκός. Εάν συνεχίσει σε αυτό το χάλι, πώς θα τα καταφέρει; Στη Σουηδία είναι απαραίτητο το διπλό. Θα το κάνει;

Σε αυτό το νέο φορμάτ του Conference League δεν είναι σαφές το πού θα φτάσει η πρώτη οκτάδα. Πόσους βαθμούς θα θέλει, δηλαδή κάποιος για να πλασαριστεί σε αυτή. Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε θέλοντας να είναι στην πρώτη οκτάδα και να αποφύγει τα πλέι οφ. Έχει βάλει, όμως, πολύ δύσκολα στον εαυτό του.

Γι’ αυτό και πέρα από τα αποτελέσματα, θα είναι σημαντικό να κυνηγάει και τα γκολ. Με τόσες ομάδες να είναι σε μία κοινή βαθμολογία, θα υπάρξουν ισοβαθμίες. Εκεί θα μετρήσει η διαφορά τερμάτων.

ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΕΓΙΝΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΟΝΟΥΣ

Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού

7/11 Τζουργκάρντεν – Παναθηναϊκός (22:00)

28/11 Παναθηναϊκός – Ελσίνκι (19:45)

12/12 Δε Νιου Σεντς – Παναθηναϊκός (22:00)

19/12 Παναθηναϊκός – Ντιναμό Μινσκ (22:00)

Η βαθμολογία του Conference League

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Conference League: Η βαθμολογία και το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.