ΜΠΑΣΚΕΤ

Βαθμολογία Euroleague: Νίκες για Ρεάλ, Ζαλγκίρις, διπλό για Εφές, σοκ για Μονακό

Η βαθμολογία στην Ευρωλίγκα μετά τα πέντε παιχνίδια της Πέμπτης (24/10) για την 5η αγωνιστική.
Βαθμολογία Euroleague: Νίκες για Ρεάλ, Ζαλγκίρις, διπλό για Εφές, σοκ για Μονακό

Βαθμολογία Euroleague: Μετά την πρώτη νίκη της Βίρτους μέσα στην Παρτιζάν την Τετάρτη (23/10), το βράδυ της Πέμπτης (24/10) είχαμε ακόμη πέντε αναμετρήσεις για την 5η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Σημαντική νίκη για τη Ζαλγκίρις επί της Μακάμπι στο Κάουνας με 78-63, όπως και αυτή της Εφές με 96-84 μέσα στο Μιλάνο επί της Αρμάνι που παραπαίει…

Από εκεί και πέρα ήττα-σοκ της Μονακό εντός έδρας με 80-87 από τη νεοφώτιστη Παρί στο γαλλικό ντέρμπι. Οι Παριζάνοι δείχνουν οτι διαθέτουν ένα επικίνδυνο σύνολο και πως η πρόσφατη νίκη τους επί του Παναθηναϊκού μόνο τυχαία δεν ήταν.

Εξάλλου η Μπασκόνια διέλυσε την αδύναμη Άλμπα Βερολίνου στη Βιτόρια με 80-57, ενώ η Ρεάλ μετέτρεψε σε περίπατο το παιχνίδι με τον αξιόλογο Ερυθρό Αστέρα του Γιάννη Σφαιρόπουλου, επικρατώντας στη Μαδρίτη με 95-72.

Η 5η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Παρασκευή (25/10) με τα τρία υπόλοιπα παιχνίδια, μεταξύ των οποίων και αυτά των δυο ελληνικών ομάδων. Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στις 20:45 στην Πόλη απέναντι στην Φενέρμπαχτσε, ενώ στις 21:45 ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στο Μόναχο από τη Μπάγερν.

Το άλλο παιχνίδι είναι το Μπαρτσελόνα – Βιλερμπάν που κάνει τζάμπολ στις 21:30.

Τα αποτελέσματα και το υπόλοιπο της 5ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας

Βαθμολογία Euroleague: Σε πέντε αγωνιστικές

Βαθμολογία Euroleague: Σε πέντε αγωνιστικές

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βαθμολογία Euroleague: Νίκες για Ρεάλ, Ζαλγκίρις, διπλό για Εφές, σοκ για Μονακό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.