ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μάλμε – Ολυμπιακός 0-1: Έξω είναι Ολυμπιακός και έκανε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στην Ευρώπη

Mε τη νίκη αυτή ο Ολυμπιακός έχει δύο νίκες και μία ήττα, έχει συγκεντρώσει 6 βαθμούς και βρίσκεται στη 12η θέση σε σύνολο 36 ομάδων.
Μάλμε – Ολυμπιακός 0-1: Έξω είναι Ολυμπιακός και έκανε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στην Ευρώπη

Πολλές υποσχέσεις άφησε η νίκη του Ολυμπιακού επί της Μάλμε και ειδικά η εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου στην Σουηδία, για το league phase του Europa League.

Εξαιρετικός ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο, έκανε κοντά 10 φάσεις, είχε ένα δοκάρι και ένα γκολ με τον Ελ Κααμπί, μετά από σλάλομ του Ζέλσον Μαρτίνς.






Δεν είχε την ίδια ένταση στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός, όμως δεν άφησε τους Σουηδούς να του δημιουργήσουν πολλά προβλήματα.

Δεν είχαν την μεγάλη φάση οι Σουηδοί, ο Ολυμπιακός όμως στο 83 έχασε την ευκαιρία να κάνει το 0-2 και να διπλασιάσει τα γκολ του o Ελ Κααμπί, καθώς αστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, μετά από πάσα το Κοστίνια.






Και άλλη ευκαιρία έχασε νωρίτερα ο Ελ Κααμπί, όταν το πλασέ του απέκρουσε ο Ντάλιν για τη Μάλμε.






Διπλά άτυχος ο Ολυμπιακός στη θέση του αριστερού μπακ, καθώς στις αρχές του πρώτου ημιχρόνου τραυματίστηκε ο Ορτέγκα, τη θέση του πήρε ο Πιρόλα, ο οποίος επίσης τραυματίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Κοστίνια να γυρίζει αριστερό μπακ (σ.σ. με ανάποδο πόδι) και τον Ροντινέι να γυρίζει δεξί μπακ.






Εντυπωσιακός για άλλο ένα παιχνίδι ο Παναγιώτης Ρέτσος, πολύ καλοί και οι Κάρμο και Κοστίνια και απίθανος ο Ζέλσον, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο όταν και είχε δυνάμεις.

Πολλά χιλιόμετρα ο Έσε, ο οποίος όμως υπέπεσε σε κάποια αβίαστα λάθη.

Ήταν το όγδοο φετινό γκολ του Ελ Κααμπί και το τρίτο του στην Ευρώπη.

Ο απίστευτος Ζέλσον Μαρτίνς είχε και σουτ στο δοκάρι.






Έξι – επτά τελικές ο Ολυμπιακός στα πρώτα 20 λεπτά ενώ μεγάλη ευκαιρία έχασε και ο Τσικίνιο στο πρώτο ημίχρονο.

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Ορτέγκα, Ρέτσος, Κάρμο, Κοστίνια, Έσε, Μουζακίτης, Ροντινέι, Τσικίνιο, Μαρτίνς, Ελ Κααμπί

Επίσης αγωνίστηκαν για τον Ολυμπιακό οι Πιρόλα, Στάμενιτς, Γκαρσία, Μασούρας και Κωστούλας.






Mε τη νίκη αυτή ο Ολυμπιακός έχει δύο νίκες και μία ήττα, έχει συγκεντρώσει 6 βαθμούς και βρίσκεται στη 12η θέση σε σύνολο 36 ομαδων της league phase του Europa League. Χρειάζεται μόνο έναν βαθμό για να ανέβει στο γκρουπ των ομάδων που προκρίνονται απευθείας στην επόμενη φάση.

Μάλμε - Ολυμπιακός 0-1: Έξω είναι Ολυμπιακός και έκανε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στην Ευρώπη

Ο επόμενος αγώνας των ερυθρόλευκων στην Ευρώπη είναι με τη Ρέιντζερς στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, στις 7 Νοεμβρίου (19:45).

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Τελικά αδικήθηκε στον Ολυμπιακό; Έφυγε νύχτα και τώρα βγάζει μάτια εκεί που πονάει ο Ολυμπιακός

Μάλμε – Ολυμπιακός: 0-1 ο Ολυμπιακός με το όγδοο φετινό γκολ του Ελ Κααμπί – Το τρίτο του στην Ευρώπη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μάλμε – Ολυμπιακός 0-1: Έξω είναι Ολυμπιακός και έκανε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στην Ευρώπη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.