ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Για τον Ολυμπιακό του Μεντιλίμπαρ είσαι σίγουρος στην Ευρώπη, όχι όμως για το ματς στην Τρίπολη

Εντυπωσιακά κυριαρχικός ήταν ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μάλμε, αλλά το δύσκολο παιχνίδι για την ομάδα του Μεντιλίμπαρ είναι στην Τρίπολη
Για τον Ολυμπιακό του Μεντιλίμπαρ είσαι σίγουρος στην Ευρώπη, όχι όμως για το ματς στην Τρίπολη

Απίστευτο κι όμως Ολυμπιακό. Για τον Ολυμπιακό του Χοσέ Λουίς Μεντιλιμπαρ τουλάχιστον. Να είσαι σίγουρος για ένα εκτός έδρας ευρωπαϊκό ματς κόντρα στη Μάλμε και όχι γι’ αυτό που ακολουθεί απέναντι στον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ουδεμία έκπληξη για τον Ολυμπιακό που είδαμε στην έδρα της Μάλμε. Ο Ολυμπιακός που πιέζει στο μισό αντιπάλου, που κλέβει μπάλες, που βρίσκει χώρους και σκοράρει. Αυτή είναι η ομάδα και η φιλοσοφία που έχει εμφυσήσει ο Μεντιλίμπαρ στους ποδοσφαιριστές του. Θέλει ένταση, πίεση ψηλά, τρεξίματα, να πηγαίνουν πρώτοι στις μονομαχίες και να κάνουν σουτ. Διότι, οι τελικές προς την αντίπαλη εστία ήταν 16! Με άλλα λόγια, η ελληνική ομάδα έπνιξε τους Σουηδούς.

Στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις αυτά είναι τα στοιχεία που δίνουν αποτελέσματα και νίκες. Ενίοτε, μπορούν να σε φτάσουν και σε έναν τελικό Conference League. Οι «ερυθρόλευκοι» με τον Βάσκο τεχνικό έχουν συγκεκριμένες αρετές στο παιχνίδι τους. Είναι σε θέση να κερδίσουν οποιοδήποτε παιχνίδι πάει σε open play. Όχι όμως απέναντι σε κλειστές άμυνες.

Κάπως έτσι πάει στη Σουηδία απέναντι στην πρωταθλήτρια ομάδα της χώρας και με εξαίρεση στο μισό δεύτερο ημίχρονο, είναι κυρίαρχος. Σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου. Κάπως έτσι όμως, μετά από αυτή την επιτυχία στο Europa League, μια αναμέτρηση στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα… μοιάζει βουνό.

Εκεί το «χάνει» έως τώρα η ομάδα του Πειραιά. Στο να ισορροπήσει ανάμεσα στη μία και την άλλη διοργάνωση. Και δεν είναι φυσιολογικό άπαντες στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού πριν από το ματς με τη Μάλμε να λένε πως το δύσκολο είναι αυτό της Κυριακής… Αυτή είναι η πραγματικότητα όμως.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Για τον Ολυμπιακό του Μεντιλίμπαρ είσαι σίγουρος στην Ευρώπη, όχι όμως για το ματς στην Τρίπολη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…