ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague: Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός σε διπλή εκτός έδρας αποστολή

Εκτός έδρας δοκιμασίες για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό για την 5η αγωνιστική της EuroLeague
Euroleague: Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός σε διπλή εκτός έδρας αποστολή

Τρεις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Παρασκευής (25/10) για την 5η αγωνιστική της Euroleague, με τις δύο εξ αυτών να έχουν… ελληνικό χρώμα.

Πρώτος, χρονικά, αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός, ο οποίος φιλοξενείται από τη Φενέρμπαχτσε στην «Ulker Sports Arena».

Ο Εργκίν Αταμάν είδε τους Παπαπέτρου και Μήτογλου να μένουν στην Αθήνα εξαιτίας γαστρεντερίτιδας ενώ ο Μωραΐτης αντιμετωπίζει πρόβλημα στον ώμο. Παράλληλα, ο Μάριους Γκριγκόνις ακολούθησε την αποστολή ωστόσο είναι αμφίβολος.

Οι «πράσινοι» προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, με το αποψινό παιχνίδι αλλά και το «αιώνιο» ντέρμπι στο ΣΕΦ να παίζουν σημαντικό ρόλο στο κλίμα που θα επικρατήσει γύρω από τον Τούρκο τεχνικό.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός, που έρχεται από την αυτοκτονία κόντρα στην Αναντολού Εφές, καλείται να βγάλει αντίδραση τώρα, αντιμετωπίζοντας στο Μόναχο την Μπάγερν.

Πλέον, στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων» δεν υπάρχει ο Φιλίπ Πετρούσεφ, ο οποίος παραχωρήθηκε ως δανεικός μέχρι το τέλος της σεζόν στον Ερυθρό Αστέρα, ενώ ο Κίναν Έβανς παραμένει τραυματίας.

Μάλιστα, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος έκανε ντεμπούτο στην Basket League, πλέον ετοιμάζεται και για την πρώτη του φετινή ευρωπαϊκή εμφάνιση.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Euroleague: Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός σε διπλή εκτός έδρας αποστολή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.