ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Θέμα με αριστερό μπακ αλλά ο Μεντιλίμπαρ δεν ανησυχεί

Ο Αποστολόπουλος λοιπόν έμεινε η μόνη επιλογή του Μεντιλίμπαρ αλλά υπάρχουν και άλλοι.
Ολυμπιακός: Θέμα με αριστερό μπακ αλλά ο Μεντιλίμπαρ δεν ανησυχεί

Θέμα προέκυψε με τα αριστερά μπακ στον Ολυμπιακό, καθώς ο τραυματισμός του Φρανσίσκο Ορτέγκα στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Μάλμε άλλαξε τα δεδομένα.

Στη θέση του Ορτέγκα μπήκε ο Λορέντσο Πιρόλα, που ήταν η εναλλακτική του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και γι αυτό άφησε εκτός τον Απόστολο Αποστολόπουλο, όμως και ο Ιταλός τραυματίστηκε.

Τελικά ο Ολυμπιακός τελείωσε τον αγώνα με αριστερό μπακ τον Κοστίνια, με ανάποδο πόδι.

Ο Αποστολόπουλος λοιπόν έμεινε η μόνη επιλογή του Μεντιλίμπαρ για τη θέση του αριστερού μπακ.

Τον πιστεύει ο Βάσκος το νεαρό Έλληνα και θεωρεί πως ήρθε η ώρα να αποδείξει πράγματα. Γι αυτό δεν ανησυχεί ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Μην ξεχνάμε πως στην Κ19 του Ολυμπιακού υπάρχουν και οι Αλαφάκης (18), Ρολάκης (18) και Φράγκος (17), οι οποίοι δεν θα είναι απίθανο να πάρον και αυτοί τις όποιες ευκαιρίες τους, τουλάχιστον σε επίπεδο ρόστερ και αποστολής.

Διαβάστε επίσης:

Ετοιμάζει κωλοτούμπα ο Ποντένσε

Μόνο ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη – Μεγάλη ζημιά ο Παναθηναϊκός – Αδιόρθωτος ο ΠΑΟΚ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Θέμα με αριστερό μπακ αλλά ο Μεντιλίμπαρ δεν ανησυχεί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.