MEDIA

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Δημοσθένης μαθαίνει για την ψεύτικη απαγωγή του μωρού

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «η γη της ελιάς».
Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Δημοσθένης μαθαίνει για την ψεύτικη απαγωγή του μωρού

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Άνω-κάτω θα γίνουν οι ζωές των πρωταγωνιστών μας στη σειρά «η γη της ελιάς», με το MEGA να ετοιμάζει αρκετές ανατροπές για να εκτοξεύσει την τηλεθέαση.

Συγκεκριμένα, στα επόμενα επεισόδια θα δούμε ότι στην Αθήνα, Ιουλία, Στάθης και Βασιλική περιμένουν με αγωνία να ολοκληρωθεί η χειρουρ γική επέμβαση της Αριάδνης.

Οι γιατροί τούς ενημερώνουν ότι όλα πήγαν καλά, όμως η αποκατάσταση θα τραβήξει για πολύ καιρό. Η ίδια η Αριάδνη θέλει να επιστρέψει άμεσα στη Μάνη κι έτσι ο Στάθης την παίρνει και γυρίζουν, παρότι δεν συμ- φωνεί απόλυτα.

Στο μεταξύ, ο Ισίδωρος δεν έχει επικοινωνήσει ακόμα με κανέναν και η Αμαλία δείχνει να ανησυχεί. Ο Μάνος και η Αθηνά ζητούν από τους συνεργάτες τους στην Αμερική να τον βρουν. Η Μαργαρίτα και η Θεοδώρα μετακομίζουν στο σπίτι του Τζον για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Την ίδια στιγμή, η Θεοδώρα πείθεται και καταγγέλλει τον Ανδρέα, ο οποίος όμως προλαβαίνει να την τραυματίσει πριν συλληφθεί.

Ο Μάνος ενημερώνει τον Κουράκο για την απαγωγή του Ισίδωρου, ώστε να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες, χωρίς να τους καταλάβουν οι δράστες. Η Ειρήνη συνεχίζει τις απουσίες στον ελαιώνα, αναγκάζοντας τον Μιχάλη να την απολύσει.

Η Αμαλία προσφέρει το ποσό που έλειπε, προκειμένου να συμπληρωθούν τα λίτρα…

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά η Γη της Ελιάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Η Αθηνά μαθαίνει γιατί ο Ισίδωρος πήγε στην Αμερική

Η γη της ελιάς επομενα επεισοδια: Αυτοι σωζουν τον Ισίδωρο απο τους απαγωγείς

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Άγριος ξυλοδαρμός από τον Τζον – Η Βασιλική ερωτεύεται

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Δημοσθένης μαθαίνει για την ψεύτικη απαγωγή του μωρού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα