ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Γιατί δεν παίζει ο Γιαζίτσι – Θα παίξει με Αστερα Τρίπολής;

Ο 28χρονος δουλεύει πολύ, προσπαθεί ενώ έχει πολύ καλά στοιχεία.
Ολυμπιακός: Γιατί δεν παίζει ο Γιαζίτσι – Θα παίξει με Αστερα Τρίπολής;

Ο Τούρκος Γιουσούφ Γιαζίτσι δεν έχει ακομα παίξει σε αγώνα του Ολυμπιακού, στην Ελλάδα όπου έχει δικαίωμα συμμετοχής και γι αυτό υπάρχει λόγος.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είναι απόλυτα ικανοποιημένος από τον ρυθμό επανόδου σε πλήρη αγωνιστική φόρμα του Τούρκου, όμως θέλει να είναι 100% έτοιμος.

Ο 28χρονος δουλεύει πολύ, προσπαθεί ενώ έχει πολύ καλά στοιχεία, όμως ο Μεντιλίμπαρ δεν… χαρίζεται.

Θέλει ο Γιαζίτσι να επανέλθει στο φουλ και μετά να τον βάλει να αγωνιστεί.

Θα συμβεί αυτό στην Τρίπολη την Κυριακή; Η απάντηση είναι πως είναι πιθανό καθώς προπονείται εδώ και μέρες μαζί με τους συμπαίκτες του.

Διαβάστε επίσης:

Ντάνιελ Ποντένσε: Άρχισε η γκρίνια και δεν μπορεί να πει όχι – Ρίχνει γέφυρες με Ολυμπιακό όμως δεν τον αφήνει άνθρωπος κλειδί

Ολυμπιακός: Θέμα με αριστερό μπακ αλλά ο Μεντιλίμπαρ δεν ανησυχεί

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Γιατί δεν παίζει ο Γιαζίτσι – Θα παίξει με Αστερα Τρίπολής;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.