ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το πραγματικό τέλος της Χιονάτης που λίγοι ξέρουν

Η διαφορετική εξήγηση για το τέλος της Χιονάτης.
Το πραγματικό τέλος της Χιονάτης που λίγοι ξέρουν

Η Χιονάτη είναι αγαπημένη πριγκίπισσα πολλών παιδιών και το πραγματικό της τέλος είναι λίγο διαφορετικό σε σχέση με αυτό που γνωρίζουν οι περισσότεροι.

Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Tik Tok και έχει γίνει το απόλυτο Viral, δίνεται μία διαφορετική εξήγηση σχετικά με το τέλος της.

Όπως σημειώνεται, ο Πρίγκιπας, του οποίου δεν έχει αναφερθεί το όνομά του, λέγεται «ο Θεός μετά τον θάνατο» και ουσιαστικά εμφανίζεται γιατί γνωρίζει πως το τέλος της πριγκίπισσα πλησιάζει.

Αφού αυτή δάγκωσε το μήλο, ουσιαστικά δεν ξύπνησε ποτέ. Το φιλί που έλαβε, είναι αυτό για τη… μεταθάνατο ζωή, με την ίδια να φαίνεται πως ξυπνάει, όμως στην πραγματικότητα τη δείχνει να πηγαίνει προς τον παράδεισο, αφού ένα παλάτι εμφανίζεται μέσα από τον ουρανό.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο…

@itsyourarteacher Horror theories 🤯 #itsyourarteacher #fy #disney #φυπ ♬ Spooky, quiet, scary atmosphere piano songs – Skittlegirl Sound

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το πραγματικό τέλος της Χιονάτης που λίγοι ξέρουν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.