ΜΠΑΣΚΕΤ

Αυστηρή προειδοποίηση ο Τσουκαλάς σε παίκτες και Μπαρτζώκα… (vid)

Ο Τάκης Τσουκαλάς δεν είχε πολλά να πει για την ήττα του Ολυμπιακού στο μπάσκετ, προειδοποίησε παίκτες και Μπαρτζώκα για τη συνέχεια.
Αυστηρή προειδοποίηση ο Τσουκαλάς σε παίκτες και Μπαρτζώκα… (vid)

Προβληματισμένος ο Τάκης Τσουκαλάς για την ήττα του Ολυμπιακού στο μπάσκετ κόντρα στην Μπάγερν. Δεν έκανε μεγάλη ανάλυση για το παιχνίδι. Αρκέστηκε σε μια προειδοποίηση προς τους παίκτες και τον Γιώργο Μπαρτζώκα για τη συνέχεια.

Δεν είναι καλά τα πράγματα στο κόσμο του Ολυμπιακού μετά τις απανωτές ήττες στη Euroleague. Υπάρχει έντονος προβληματισμός και αυτός δεν μπορεί κανείς να τον κρύψει. Το καταλαβαίνεις κι από όσα είπε ο Τάκης Τσουκαλάς στην εκπομπή του στο YouTube.

«Τη μία κερδίζουμε 13 πόντους και χάνουμε στην Τουρκία, την άλλη από την Μπάγερν. Κάτι δεν πάει καλά. Πρέπει αν το βρείτε. Εγώ θα σας δώσω μόνο ένα μήνυμα. Τρεις νίκες με Παναθηναϊκό, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα. Δεν το λέω εγώ, ο κόσμος του Ολυμπιακού. Τρεις νίκες για να είμαστε καλά…», ήταν η αυστηρή προειδοποίηση.

Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως φταίνε όλοι εκτός από τους δύο προέδρους…

ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΕΓΙΝΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΟΝΟΥΣ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αυστηρή προειδοποίηση ο Τσουκαλάς σε παίκτες και Μπαρτζώκα… (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Φίλιππος Ποταμιανάκης

Από μικρός με μία μπάλα στα… πόδια. Το μόνο που ήθελε ήταν να ασχοληθεί με αυτή. Αφού δεν τα κατάφερε κλωτσώντας τη, το κάνει γράφοντας. Βέβαια, ακόμα τα ποδοσφαιρικά δεν τα έχει πιάσει, αφού ασχολείται με άλλα σπορ, αλλά που θα πάει. Όλος ο καιρός μπροστά του είναι.