MEDIA

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Στάθης εκβιάζει τον Ισίδωρο με χωρισμό!

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς «η γη της ελιάς».
Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Στάθης εκβιάζει τον Ισίδωρο με χωρισμό!

Χαμός γίνεται στα επόμενα επεισόδια της σειράς «η γη της ελιάς», με το MEGA να ετοιμάζει πολλά για να ανεβάσει τα νούμερα στην τηλεθέαση.

Συγκεκριμένα, θα δούμε ότι ο Τζον επιχειρεί να μάθει τι συμβαίνει μεταξύ της Φιλιώς και της Νάνσυς, όμως η συζήτηση παραμένει ασαφής μέχρι που, με μια μπλόφα, αποκαλύπτεται η αλήθεια.

Στο Μονακό, η Ειρήνη, μετά τον χωρισμό της από τον Παρασκευά, καταρρέει ψυχολογικά και συλλαμβάνεται για κλοπή σε κατάστημα.

Στη Μάνη, η ένταση ανάμεσα στη Χάιδω και τον Λυκούργο κορυφώνεται, και η διαμάχη για το νεκροταφείο επηρεάζει βαθιά την προσωπική τους σχέση, ενώ η οικογένειά τους προσπαθεί μάταια να μεσολαβήσει.

Ταυτόχρονα, η σχέση του Αλέκου και της Κούλας σοβαρεύει, με την Κούλα να ονειρεύεται γάμο, ενώ ο Πότης, βλέποντας τον Κουράκο με την Αριάδνη, ανυπομονεί να διαδώσει τη σχέση τους.

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Παρακολουθεί την Αριάδνη ο Θάνος!

Ο Θάνος, που παρακολουθεί την Αριάδνη, εισβάλλει τελικά στο σπίτι της με βίαιες προθέσεις, αφήνοντάς την αιμόφυρτη και αναίσθητη. Παράλληλα, η Βασιλική εκμυστηρεύεται στην Άννα τα συναισθήματά της για τον Μιλτιάδη, ενώ ο Στάθης προειδοποιεί τον Ισίδωρο ότι, αν δεν αποδεσμεύσει την Ιουλία από τη δουλειά, θα χωρίσουν.

Η Αντιγόνη, εκμεταλλευόμενη την απουσία της Μαρίνας και του Μάνου, επισκέπτεται την Αγγελική, ενώ ο Στάθης λαμβάνει ανησυχητικά νέα για τον Στέφανο.

Τελικά, μετά από πολλές αποτυχημένες προσπάθειες επικοινωνίας, ο Κουράκος και η Βασιλική μπαίνουν με κλειδαρά στο σπίτι της Αριάδνης, όπου τη βρίσκουν σε άθλια κατάσταση και χωρίς τις αισθήσεις της. Η κατάσταση προκαλεί μεγάλη αναταραχή σε όλους τους εμπλεκόμενους.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά η Γη της Ελιάς και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Διαβάστε επίσης:

Survivor 26/10: Αποχώρησε η Ekaterina – «Σπασμένοι» σε υποομάδες Αετοί και Τίγρεις!

Νέα ένταση Λιάγκα on air!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Ο Στάθης εκβιάζει τον Ισίδωρο με χωρισμό!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα