ΑΕΚ

ΑΕΚ: Ο Ηλιόπουλος έκανε φάουλ στον Αλμέιδα – Τι θα έκαναν Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ

Η ΑΕΚ αγαπά την εσωστρέφεια και φαίνεται πως έτσι... πάει και με τον Μάριο Ηλιόπουλο, του οποίου η δήλωση ήταν... φάουλ
ΑΕΚ: Ο Ηλιόπουλος έκανε φάουλ στον Αλμέιδα – Τι θα έκαναν Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ

Η ΑΕΚ… αγαπά την εσωστρέφεια ως οργανισμός, ο Ηλιόπουλος έκανε φάουλ στον Αλμέιδα με τη δήλωση του. Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα κινούνταν διαφορετικά.

Η ΑΕΚ εδώ και χρόνια, σχεδόν πάντοτε κινείται διαφορετικά ως προς τι βγάζει προς τα έξω ως κλαμπ. Η Ένωση πήγε στις Σέρρες και έχασε 1-0. Είναι το τρίτο σερί ματς που δεν κερδίζει. Αγωνιστικά είχε κατοχή, έκανε φάσεις και δεν σκόραρε πάλι. Η εικόνα αυτή με τον Αλμέιδα είναι ίδια στα περισσότερα ματς που δεν έχει κερδίσει στην Ελλάδα εδώ και κοντά 3 χρόνια που είναι στον πάγκο της.

Είναι λόγω του τρόπου που παίζει ο Αλμέιδα. 

Λίγα λεπτά μετά το ματς, ο Μάριος Ηλιόπουλος έκανε δήλωση που έλεγε «Σήμερα άσχετα από οτιδήποτε άλλο, η ομάδα μας δεν προσέφερε στους φιλάθλους της αυτό που τους άξιζε… Ειδικά σε αυτό το παθιασμένο υπέροχο κοινό, 600 χλμ μακριά από το Ναό μας…».

Είναι ένα ματς που η ΑΕΚ δέχθηκε γκολ από πέναλτι και η ίδια φωνάζει για 3 πέναλτι. Τώρα αν είναι ή δεν είναι, το 2024 κανείς δεν μπορεί με βεβαιότητα ποια φάση είναι πέναλτι.

Η ΑΕΚ πάντως φωνάζει για σπρώξιμο του Οντουμπάτζο, τράβηγμα στον Πιερό και τη φάση με τον Πινέδα που… εδώ μάλλον δε χωρά και μεγάλο debate.

Το ζήτημα είναι άλλο. Σε ένα ματς που η ΑΕΚ φωνάζει για τρία πέναλτι και χάνει από πέναλτι, ο ιδιοκτήτης της πάει την κουβέντα στο… αγωνιστικό. Βάζει στο κάδρο τον Αλμέιδα δηλαδή.

Αντίθετα, δεν πρέπει να υπάρχει και μεγάλη αμφιβολία πως Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ δηλαδή οι 2 από τους 3 διεκδικητές του τίτλου όπως και η ΑΕΚ, οι 2 από τους 3 ανταγωνιστές της, θα έβαζαν στην κούβεντα τη διατησία. Μπορεί και μόνο τη διαιτησία. Άλλοι θα έλεγαν πως καλά θα έκαναν. Άλλοι θα έλεγαν πως δε θα έκαναν καλά.

Εδώ όμως είναι… Βαλκάνια. Οι εντυπώσεις μετρούν. Στην ΑΕΚ η δικαιολογία σε τέτοια επιχειρήματα είναι σαφής. «Είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ». Καθόλου κακό αυτό.

Όμως αντί να μπαίνει στο κάδρο ο προπονητής, μάλλον καλύτερο είναι να μπαίνει ο διαιτητής.

Εκτός και αν… υπάρξουν εξελίξεις. Άλλωστε ήδη πολλά ακούγονται.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Ο Ηλιόπουλος έκανε φάουλ στον Αλμέιδα – Τι θα έκαναν Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).