ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League 1: Κρίνονται πολλά Παναθηναϊκός – Άρης! Δύσκολη αποστολή ο Ολυμπιακός!

Πέφτει η… αυλαία της 9ης αγωνιστικής της Super League 1!
Super League 1: Κρίνονται πολλά Παναθηναϊκός – Άρης! Δύσκολη αποστολή ο Ολυμπιακός!

Συνεχίζεται σήμερα η 9η αγωνιστική της Super League 1, με το κυρίως… πιάτο να έχει το ντέρμπι Παναθηναϊκός – Άρης που ξεχωρίζει.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή, αφού το πρόγραμμα ανοίγει με τη δύσκολη αποστολή που έχει ο Ολυμπιακός, που θα φιλοξενηθεί από τον Αστέρα Τρίπολης (17:00, NS Prime).

Οι «ερυθρόλευκοι», μετά την πολύ καλή εμφάνιση και τη νίκη κόντρα στη Μάλμε για το Europa League, θέλει να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα και στην Ελλάδα.

Την ίδια στιγμή βέβαια, η ομάδα της Τρίπολης θέλει να τον αναγκάσει σε ακόμα μία γκέλα και να φέρει σε ακόμα πιο δύσκολη θέση εντός συνόρων.

Λίγη ώρα αργότερα, έχουμε το μεγάλο ντέρμπι Παναθηναϊκός – Άρης (18:00, CS1HD), μέσα στο ΟΑΚΑ όπου κρίνονται πάρα πολλά.

Το «τριφύλλι» βρίσκεται με την πλάτη στο τοίχο, έχοντας πραγματικά απογοητεύσει και τον Ντιέγκο Αλόνσο να είναι έτοιμος να γίνει παρελθόν και ο Γκουστάβο Πογέτ μία… ανάσα πριν αναλάβει.

Ενώ ο Άρης, θέλει να συνεχίσει το εξαιρετικό σερί του και να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League 1.

Αυτός είναι ο στόχος και του ΠΑΟΚ που μέσα στην Τούμπα θα υποδεχτεί τον ΟΦΗ (21:00, NS Prime) και θα έχει και αυτός μία δοκιμασία.

Ο «Δικέφαλος» έχει δείξει ότι βρίσκει τρόπο να… καθαρίζει αυτά τα ματς, ωστόσο οι Κρητικοί είναι μία πολύ καλή ομάδα φέτος.

Τέλος, έχουμε και το Athens Kallithea – Ατρόμητος (21:30, CS1HD) για να κλείσει η αγωνιστική, με δύο… μονομάχους που καίγονται για βαθμούς και βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας

Super League 1: Δείτε το πρόγραμμα και τη βαθμολογία!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Super League 1: Κρίνονται πολλά Παναθηναϊκός – Άρης! Δύσκολη αποστολή ο Ολυμπιακός!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.