ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πετρέλαιο θέρμανσης: Πρόβλημα τον πρώτο καιρό διάθεσης – Πού βρίσκονται οι τιμές!

Τι γίνεται με το πετρέλαιο θέρμανσης!
Πετρέλαιο θέρμανσης: Πρόβλημα τον πρώτο καιρό διάθεσης – Πού βρίσκονται οι τιμές!

Πριν από δύο εβδομάδες περίπου άρχισε η διάθεση για το πετρέλαιο θέρμανσης, ωστόσο η αγορά παραμένει πάρα πολύ υποτονική.

Συγκεκριμένα, οι καταναλωτές ακόμα δεν έχουν κινηθεί για να κάνουν τις παραγγελίες τους, παρότι οι τιμές είναι αρκετά χαμηλότερες.

Ο καιρός μέχρι τώρα παραμένει σε πολύ καλά επίπεδα για την εποχή και έτσι κανείς δε βιάζεται ακόμα προκειμένου να δώσει λεφτά για να γεμίσει τις δεξαμενές του.

Όπως προαναφέραμε, οι τιμές είναι αρκετά χαμηλότερες, με τις περισσότερες εταιρείες εμπορίας να κάνουν συνεργασίες με τράπεζες, προκειμένου να προσελκύουν το ενδιαφέρον.

Αυτή τη στιγμή η ζήτηση για το πετρέλαιο θέρμανσης, είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα, ακόμα και αν η τιμή είναι 20-25 λεπτά κάτω σε σχέση με πέρσι.

Σιγά-σιγά όμως ο καιρός αναμένεται να αλλάξει και οι καταναλωτές θα πρέπει να κινηθούν αναλόγως, για να προλάβουν όσο καλύτερες ευνοϊκές συνθήκες γίνεται, για την αγορά τους.

Φυσικά υπάρχουν και οι δικαιούχοι για το επίδομα θέρμανσης, που χρειάζεται να κάνουν και εκείνοι όλες τις παραίτητες ενέργειες.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πετρέλαιο θέρμανσης: Πρόβλημα τον πρώτο καιρό διάθεσης – Πού βρίσκονται οι τιμές!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.