ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός: Φουλ rotation από τον Μεντιλίμπαρ

Γνωστή έγινε η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης
Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός: Φουλ rotation από τον Μεντιλίμπαρ

Στην Τρίπολη δοκιμάζεται (27/10, 17:00, Νοvasports Prime) ο Ολυμπιακός για την 9η αγωνιστική της Super League και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έκανε γνωστή την ενδεκάδα που επέλεξε.

Ο Βάσκος τεχνικός είχε προαναγγείλει αλλαγές σε σχέση με το ματς με τη Μάλμε, με την αρχική σύνθεση της αναμέτρησης στο το «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» να περιλαμβάνει νέα πρόσωπα.

Ο Τζολάκης θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, με τους Ρέτσο- Κάρμο μπροστά του και τους Αποστολόπουλο – Κοστίνια στα αμυντικά άκρα.

Στα χαφ θα είναι οι Γκαρσία, Στάμενιτς, στο αριστερό άκρο ο Μασούρας, στο δεξί ο Ροντινέι, ενώ ο Κωστούλας θα αγωνιστεί πίσω από τον Γιάρεμτσουκ.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Τζολάκης, Κοστίνια, Ρέτσος, Κάρμο, Αποστολόπουλος, Στάμενιτς, Γκαρθία, Ροντινέι, Κωστούλας, Μασούρας, Γιάρεμτσουκ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός: Φουλ rotation από τον Μεντιλίμπαρ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.