ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Είναι στα χαμένα – Τσάμπα τον πληρώνει ο Ηλιόπουλος!

Ο Πινέδα έχει επηρεαστεί από το γεγονός οτι τελικά έμεινε στην ΑΕΚ και δεν επέστρεψε στην πατρίδα του.
ΑΕΚ: Είναι στα χαμένα – Τσάμπα τον πληρώνει ο Ηλιόπουλος!

Επαγγελματίας στο 100% ο Ορμπελίν Πινέδα, αλλά το γεγονός οτι δεν τον πούλησε τελικά το καλοκαίρι η ΑΕΚ, τον έχει επηρεάσει και το έχουν αντιληφθεί άπαντες.

Ουδείς μπορεί να του προσάψει το παραμικρό για τον επαγγελματισμό του. Ποτέ δεν έχει δώσει δικαίωμα ο Ορμπελίν Πινέδα που ακόμη και όταν νιώθει ότι αδικείται, δεν διαμαρτύρεται. Είναι πάντα συνεπής στις προπονήσεις, δεν έχει δείξει πως δυσαρεστήθηκε από το γεγονός πως έμεινε στην ΑΕΚ ή τουλάχιστον δεν έχει δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα από αυτή την εξέλιξη.

Αποτελεί όμως κοινό μυστικό πως επιθυμία του ήταν και είναι πιθανώς ακόμα, να επιστρέψει στο Μεξικό. Το γνωρίζει η διοίκηση, το ξέρει ο Αλμέιδα, το αντιλαμβάνονται οι συμπαίκτες του.

Ακόμη και στην καθημερινότητα της ομάδας, παρατηρούν πως ο Πινέδα είναι συχνά χαμένος στις σκέψεις του και γενικά δεν θυμίζει σε πολλά τον αφοσιωμένο ποδοσφαιριστή που έβλεπαν μέχρι πέρυσι και είχε στο μυαλό του μόνο πως θα κερδίζει το επόμενο παιχνίδι.

Σε καμία περίπτωση δεν ισχυρίζει κάποιος πως ο Πινέδα είναι αδιάφορος. Όμως σίγουρα δεν μοιάζει τόσο πεινασμένος όσο την προηγούμενη διετία, ενώ συχνά πυκνά στα ξενοδοχεία που καταλύει η αποστολή, μιλάει για ώρες με ανθρώπους στην πατρίδα του έχοντας μετά ένα σχετικά μελαγχολικό ύφος.

Αυτά προς το παρόν…

ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩ FREEBET!

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Είναι στα χαμένα – Τσάμπα τον πληρώνει ο Ηλιόπουλος!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!