ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ: Με αρκετές αλλαγές οι επιλογές Λουτσέσκου – Βασικός ο Γκόμεζ και επιστροφή Ντεσπόντοφ

Οι αρχικές ενδεκάδες της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ.
ΠΑΟΚ – ΟΦΗ: Με αρκετές αλλαγές οι επιλογές Λουτσέσκου – Βασικός ο Γκόμεζ και επιστροφή Ντεσπόντοφ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΟΦΗ σήμερα (27/10, 21:00) για την 9η αγωνιστική της Super League, με τις ενδεκάδες των δύο ομάδων να  γίνονται γνωστές.

Ο Ρουμάνος τεχνικός που είναι τιμωρημένος, επέλεξε την αρχική ενδεκάδα του Δικεφάλου όπου έκανε εκτεταμένο rotation, δίνοντας ξανά φανέλα βασικού μεταξύ άλλων στον Τζόναθαν Γκόμεζ.

Ο Κοτάρσκι θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, με τους Λόβρεν, Κόλεϊ, Ότο και Γκόμεζ να είναι η τετράδα στην άμυνα. Σβαμπ και Οζντόεφ είναι το δίδυμο στη μεσαία γραμμή. Κωνσταντέλιας, Μουργκ και Ντεσπόντοφ αποτελούν την τριάδα πίσω από τον Τισουντάλι.

Οι ενδεκάδες αναλυτικά

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Λόβρεν, Κόλεϊ, Ότο, Γκόμεζ, Οζντόεφ, Σβαμπ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι

ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Μαρινάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Χριστόπουλος, Λαμπρόπουλος, Μπαΐνοβιτς, Καραχάλιος, Φούντας, Αποστολάκης, Σενγκέλια, Γιουνγκ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ – ΟΦΗ: Με αρκετές αλλαγές οι επιλογές Λουτσέσκου – Βασικός ο Γκόμεζ και επιστροφή Ντεσπόντοφ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.