ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προβληματισμός στον Ολυμπιακό για Γουίλιαν

Η εικόνα του Βραζιλιάνου και στο παιχνίδι με την Τρίπολη δημιουργεί προβληματισμό πλέον. Στον Ολυμπιακό έχουν Γουίλιαν, αλλά δεν τον βλέπουν.
Προβληματισμός στον Ολυμπιακό για Γουίλιαν

Ο Γουίλιαν ήταν ο παίκτης που θα σήκωνε το βάρος των απωλειών Ποντένσε και Φορτούνη. Ο Βραζιλιάνος είχε όλο το πακέτο για να το πράξει. Έφυγε ο Οκτώβρης όμως και η έως τώρα παρουσία του Βραζιλιάνου έχει δημιουργήσει τεράστιο προβληματισμό στον Ολυμπιακό.

Ο ίδιος ο Βαγγέλης Μαρινάκης ασχολήθηκε για τον πείσει να υπογράψει στον Ολυμπιακό. Ήρθε στη χώρα μας με ιδιωτικό τζετ και παρέα με τον Μιλτιάδη Μαρινάκη. Για τον Γουίλιαν ήταν σημαντικό να δει το πώς κυλά η ζωή στην Αθήνα. Η οικογένειά του και το πώς θα περάσει αυτή αποτελέσουν τη βασική προτεραιότητά του. Λογικό.

Όχι πως το οικονομικό δεν ήταν ένα ζήτημα. Ασφαλώς και ήταν. Αλλά και αυτό ο Ολυμπιακός είχε φροντίσει να το λύσει. Στον Βραζιλιάνο σταρ πρόσφερε ένα τεράστιο μπόνους υπογραφής. Και όχι μόνο. Στα 3,6 εκατ. ευρώ ορίστηκαν οι ετήσιες απολαβές. Για ένα χρόνο (συν ένα) είχε εξασφαλίσει πάνω από πέντε εκατ. ευρώ.

Χρήματα, σπίτι, ζωή στην Αθήνα, όλα ο Ολυμπιακός τα εξασφάλισε. Ο ίδιος έπρεπε –και πρέπει- να κάνει το δικό του κομμάτι. Δύο μήνες είναι στην ομάδα του Πειραιά και δεν έχει δώσει το παραμικρό. Τραυματισμοί, ανετοιμότητα και… προσεκτικές παρουσίες για να μη χτυπήσει. Σε κανένα σημείο της σεζόν, όποτε κι αν χρησιμοποιήθηκε δεν έδωσε κάτι στο σύνολο του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Στην Τρίπολη δε, είδαμε λάθη, ατολμία, φόβο να πάρει πρωτοβουλίες και έλλειψη αυτοπεποίθησης. Αν μη τι άλλο, όσο ανέτοιμος κι αν είναι, από τον Γουίλιαν περιμένεις να βγάλει προσωπικότητα. Μια ενάργεια, κάτι απρόβλεπτο.

Το μόνο που βλέπει ο Ολυμπιακός είναι τα χρήματα που ξοδεύει τζάμπα και βερεσέ. Ο δε Μεντιλίμπαρ πιστεύει πάρα πολύ στον παίκτη. Είχαν συνομιλία πριν από το παιχνίδι, ζητώντας του επί της ουσίας να το πάρει πάνω του. Έκανε ακριβώς το αντίθετο. Δύο μήνες έχει μπροστά του για να αλλάξει την κατάσταση…

ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΕΓΙΝΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΟΝΟΥΣ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Προβληματισμός στον Ολυμπιακό για Γουίλιαν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…