ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πέναλτι αλλά και κόκκινη για την ΑΕΚ είδε ο Παναγιώτης Βαρούχας

Απόλυτος σύμφωνος με το Sportime ο Παναγιώτης Βαρούχας. Ένα πέναλτι για την ΑΕΚ, αλλά και μια κόκκινη κάρτα πριν από αυτό.
Πέναλτι αλλά και κόκκινη για την ΑΕΚ είδε ο Παναγιώτης Βαρούχας

Ένα πέναλτι έπρεπε να το πάρει η ΑΕΚ, αναφέραμε μέσα στη μέρα. Το ίδιο είπε και ο Παναγιώτης Βαρούχας στην Αθλητική Κυριακή της ΕΡΤ. Επιπρόσθετα, κόκκινη κάρτα υπάρχει και για την Ένωση.

Δεν ήταν ικανοποιημένος ο γνωστός τηλεκριτικός διαιτησίας από όσα έγιναν στο Πανσερραϊκός – ΑΕΚ. Έκανε λόγο για πέναλτι στις καθυστερήσεις, σε μαρκάρισμα του Πινέδα. Άλλη φάση από την ανάλυση που κάναμε στο Sportime.

Πάντως, η αναφορά για κόκκινη κάρτα εις βάρος της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα έγινε κι από τον Βαρούχα. Ο τελευταίος έκανε λόγο για δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Βίντα.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Η διαιτησία στο ΑΕΚ – Πανσερραϊκός

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πέναλτι αλλά και κόκκινη για την ΑΕΚ είδε ο Παναγιώτης Βαρούχας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Φίλιππος Ποταμιανάκης

Από μικρός με μία μπάλα στα… πόδια. Το μόνο που ήθελε ήταν να ασχοληθεί με αυτή. Αφού δεν τα κατάφερε κλωτσώντας τη, το κάνει γράφοντας. Βέβαια, ακόμα τα ποδοσφαιρικά δεν τα έχει πιάσει, αφού ασχολείται με άλλα σπορ, αλλά που θα πάει. Όλος ο καιρός μπροστά του είναι.