ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι είπε η Ελένη Λαμπαδαριου για τη διαιτησία στο Παναθηναϊκός – Άρης

Άρτια διαιτησία είδε η Ελένη Λαμπαδαρίου στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη. Καμία αναφορά για σοβαρά λάθη.
Τι είπε η Ελένη Λαμπαδαριου για τη διαιτησία στο Παναθηναϊκός – Άρης

Μακάρι να συνεχίσει έτσι η Ελένη Λαμπαδαρίου. Για να έχουμε ένα μέτρο σε όσα ακούμε για τις επίμαχες φάσεις. Ευχή να το πάει γενικώς με αυτό τον τρόπο και ο ΣΚΑΪ. Τι είπε για τη διαιτησία στο Παναθηναϊκός – Άρης.

Η φάση με τον Βαγιαννίδη ήταν αυτή που σήκωνε λίγη κουβέντα. Κατά τα λοιπά δεν υπήρχε κάτι να ειπωθεί είναι η αλήθεια στο ματς του Παναθηναϊκού με τον πρωτοπόρο στη βαθμολογία Άρη.

Καμία παράβαση δεν είδε η Ελένη Λαμπαδαρίου και το εξήγησε. Γενικώς έκανε λόγο για καλή διαιτησία από τους Γερμανούς.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τι είπε η Ελένη Λαμπαδαριου για τη διαιτησία στο Παναθηναϊκός – Άρης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Φίλιππος Ποταμιανάκης

Από μικρός με μία μπάλα στα… πόδια. Το μόνο που ήθελε ήταν να ασχοληθεί με αυτή. Αφού δεν τα κατάφερε κλωτσώντας τη, το κάνει γράφοντας. Βέβαια, ακόμα τα ποδοσφαιρικά δεν τα έχει πιάσει, αφού ασχολείται με άλλα σπορ, αλλά που θα πάει. Όλος ο καιρός μπροστά του είναι.