ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Marmita: Η μεγαλύτερη έκρηξη του Μπουγάτσα ήρθε στο γκολ του Μορόν με Παναθηναϊκό!

Η μεγαλύτερη έκρηξη που είχε ποτέ ο αγαπητός φίλος του Άρη Νίκος Μπουγάτσας προέκυψε για θετικό λόγο.
Marmita: Η μεγαλύτερη έκρηξη του Μπουγάτσα ήρθε στο γκολ του Μορόν με Παναθηναϊκό!

Συνήθως οι εκρήξεις του Νίκου Μπουγάτσα προκύπταν σε αρνητικά αποτελέσματα για τον Άρη. Η μεγαλύτερη όλων όμως ήρθε σε μια θετική στιγμή που δεν ήταν άλλη από το σημαντικό γκολ που πέτυχε ο Λορέν Μορόν στο ΟΑΚΑ επι του Παναθηναϊκού το απόγευμα της Κυριακής (27/10).

Οπως μπορείτε να δείτε κι εσείς στο παρακάτω βίντεο ο αγαπητός σε όλους φίλος του Άρη κόντεψε να γκρεμίσει το στούντιο της Marmita από τους πανηγυρισμούς.

Βλέπετε τον είχαν μπριζώσει και αρκετά μηνύματα τηλεθεατών μετά το γκολ του Παναθηναϊκού, γεγονός που είχαν κάνει τον Μπουγάτσα να φορτώσει για τα καλά. Γι αυτό και η έκρηξη που ακολούθησε θύμισε… Βόμβα υδρογόνου!

Από κοντά σε αντιδράσεις και ο έτερος οπαδός του Άρη Βασίλης Χατζηνάκος, αμφότεροι μετέτρεψαν το στούντιο της Μαρμίτα σε… Κλεάνθης Βικελίδης!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Marmita: Η μεγαλύτερη έκρηξη του Μπουγάτσα ήρθε στο γκολ του Μορόν με Παναθηναϊκό!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.