ΜΠΑΣΚΕΤ

Πήρε θέση η Θύρα 7 για το πανό της Κύπρου

Η ανακοίνωση της Θύρας 7 με την οποία εξηγεί οτι έγινε λάθος εκ παραδρομής στο πανό για την Κύπρο στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Πήρε θέση η Θύρα 7 για το πανό της Κύπρου

Με ανακοίνωσή της στα social media η Θύρα 7 εξήγησε οτι στο πανό για την Κύπρο που αναρτήθηκε στο παιχνίδι μπάσκετ ΟλυμπιακόςΠαναθηναϊκός στο ΣΕΦ το βράδυ της Κυριακής (27/10), έγινε λάθος εκ παραδρομής.

Συγκεκριμένα οι φίλοι του Ολυμπιακού αναφερόμενοι στα 50 χρόνια τουρκικής κατοχής στη Μεγαλόνησο, αντί να αναγράψουν στο πανό 1974-2024 έγραψαν 1924-1974.

Έτσι οι οργανωμένοι των ερυθρόλευκων ζήτησαν συγγνώμη από τον κυπριακό λαό και τόνισαν οτι θα βρίσκονται πάντα δίπλα στους αδελφούς κυπρίους.

Επιπλέον όμως εξαπέλυσαν επίθεση προς τους οπαδούς του Παναθηναϊκού και τη συγγνώμη που είχαν ζητήσει από τον Εργκίν Αταμάν για το αντίστοιχο πανό που είχε ανέβει σε φιλικό παιχνίδι στην Κύπρο και στη συνέχεια κατέβηκε επειδή προκάλεσε την αντίδραση του Τούρκου τεχνικού.

Παρακάτω η ανάρτηση που έκανε η Θύρα 7 για το πανό για την Κύπρο

«Έχει άλλη βαρύτητα ένα ανθρώπινο λάθος από ΤΗΝ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ και ΤΗΝ ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΑ!
Στον χτεσινό αγώνα με τον παο, ένα από τα πανό-ΜΝΗΜΗΣ που βγάλαμε για τα 50 χρόνια απο την τουρκική εισβολή στην Κύπρο,η οποία οδήγησε στην δημιουργία του ψευδοκράτους που υπάρχει ως τις μέρες μας,είχε λάθος στην ημερομηνία -εκ παραδρομής-.
Εμείς Η ΘΥΡΑ 7 το αναγνωρίζουμε και ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τα αδέρφια μας,τον ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΛΑΟ, για το ΑΚΟΥΣΙΟ λάθος μας.
Από εκεί και πέρα εσείς τα ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ που βρήκατε αφορμή από ένα λάθος,για να μας κουνήσετε το δάχτυλο ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ.
Εσείς που ΑΔΕΙΑΣΑΤΕ τα αδέρφια σας της Κύπρου!
Εσείς που ζητήσατε ΣΥΓΓΝΩΜΗ από τον αφέντη σας Αταμάν γιατί θίχτηκε!
Εσείς που είστε διαχρονικά μαθημένοι στις τεμενάδες,σε αυτούς που βρίζουν τον σύλλογο σας και σε αυτούς που σας βάζουν να βάψετε κάγκελα!
Δεν μπορείτε ούτε καν να μας κοιτάξετε στα μάτια…όχι να μας διορθώσετε!
ΕΜΕΙΣ βγάλαμε πανό για την εισβολή και θα ΞΑΝΑΒΓΑΛΟΥΜΕ,κανείς δεν μπορεί να αλλάξει τα πιστεύω και την ιδεολογία μας.
Είναι ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ και ας είναι δυσάρεστο πρώτα για εμάς, ένα λάθος σε μια ημερομηνία ενός πανό και ας έγινε ακούσια παρά να είσαι ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ ΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΕΛΗΣ σε ένα Τούρκο που ΔΕΝ αναγνωρίζει την τουρκική εισβολή του 1974,αυτή που οδήγησε στην κατοχή του βόρειου τμήματος την Κύπρου.
ΤΟΛΜΗΣΤΕ εσείς να ξαναβγάλετε πανό μνήμης για την διχοτόμηση της Κύπρου και αφήστε τις ειρωνείες που αρμόζουν σε τρολάκια του διαδικτύου.
Μπορείτε ΝΕΝΕΚΟΙ;
ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΤΗΚΑΤΕ για ΠΑΝΤΑ,ΚΗΛΙΔΩΘΗΚΕ
όλος ο οργανισμός του παο όταν ΣΥΡΘΗΚΕ σε προσκύνημα αδιαφορώντας για την ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ και ΜΝΗΜΗ.
Πάντα στην ΟΥΣΙΑ θα είστε ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ και ΛΙΓΟΙ ,εσείς οι ψεύτες υποκριτές και λεζάντες του οπαδισμού.
Όσον αφορά την ταμπακιέρα σε ΟΛΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ,ΠΑΝΤΑ θα κάνετε ΤΟΥΜΠΕΚΙ και θα ΚΡΥΒΕΣΤΕ πίσω από τις λέξεις!
Υ.Γ. 1
1974-2024
50 χρόνια παράνομης κατοχής!
ΚΥΠΡΟΣ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!
Υ.Γ. 2 Συγκινητικές οι ευχαριστίες των αδερφών μας Κυπρίων προς εμάς, μέσω μηνυμάτων και όχι μόνο που λαμβάνουμε.
ΑΥΤΟΙ ΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ!»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πήρε θέση η Θύρα 7 για το πανό της Κύπρου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.