Πως να φτιάξεις το τέλειο ρύζι
Τι κάνεις λάθος και το ρύζι δεν βγαίνει σπυρωτό; ανακάλυψε τα κόλπα για τέλειο αποτέλεσμα.Πολλοί δυσκολεύονται να πετύχουν τέλειο ρύζι που να βγαίνει σπυρωτό και όχι κολλώδες. Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν μικρά μυστικά που κάνουν τη διαφορά. Ξεκινώντας από το ξέπλυμα, πλύνε το ρύζι σου 2-3 φορές μέχρι το νερό να βγει διαυγές – αυτό αφαιρεί την περιττή άμυλο και βοηθάει στο να μην κολλήσει.
Στη συνέχεια, πρόσθεσε λίγες σταγόνες λεμονιού στο νερό βρασμού. Το λεμόνι βοηθά στη διατήρηση του ρυζιού σπυρωτού και προσθέτει μια απαλή, φρέσκια γεύση. Φρόντισε, επίσης, να κρατήσεις το καπάκι κλειστό κατά το μαγείρεμα και να αφήσεις το ρύζι να «ξεκουραστεί» για λίγα λεπτά μετά το βρασμό, χωρίς να το ανακατέψεις.
Με αυτά τα απλά κόλπα, το ρύζι σου θα βγαίνει πάντα τέλειο και θα έχει τη σωστή υφή!
Όταν το αίμα εγκληματιών θεωρούνταν θεραπεία και οι άνθρωποι έτρεχαν να το πιουν
Στο πόδι ολόκληρη γειτονιά στου ζωγράφου από αχόρταγους εραστές για ώρες
Τα 3 φαγητά που λατρεύουν οι Ελληνες και προκαλούν αηδία στους ξένους
Δεν έδινε ούτε του αγγέλου της νερό. Η πιο τσιγκούνα γυναίκα στην ιστορία
Η ιστορία της σατανικής καλόγριας που προκαλεί τρόμο: Ποια ήταν πραγματικά η Μαριάμ Σουλακιώτη;