Σοβαρή εμπλοκή για ΑΕΚ και Κάιπερς

Εντελώς αντίθετη τροπή παίρνει η υπόθεση της μεταγραφής του 21χρονου επιθετικού στην "Ενωση"
Σοβαρή εμπλοκή για ΑΕΚ και Κάιπερς

Eκεί που όλα έδειχναν ότι ο Ούγκο Κάιπερς θα τα έβρισκε με την ΑΕΚ και θα φορρούσε τα “κιτρινόμαυρα,”, η υπόθεση φαίνεται ότι παίρνει εντελώς αντίθετη τροπή.

Δεν κάνει πίσω για Κάιπερς η ΑΕΚ

“Δεν πάω στην ΑΕΚ” είπε ο 21χρονος Βέλγος επιθετικος σε ΜΜΕ της πατρίδας του (στην ιστοσελίδα dhnet.be) και συνέχισε επισημαίνοντας πως “η πρόταση της ΑΕΚ δείχνει έλλειψη σεβασμού προς εμένα, τον πατέρα μου και τον εκπρόσωπό μου, τον Ζακ Λιχτενστέιν. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να παραμείνω για έναν ακόμα χρόνο στον Εργοτέλη. Αλλωστε, η μεταγραφική περίοδος μόλις άρχισε”.

Από τη μεριά του, ο ατζέντης του Κάιπερς δήλωσε:

“Ο Ούγκο πιέστηκε από τον Εργοτέλη και την ΑΕΚ για να υπογράψει σε μια ομάδα που δεν ήθελε να πάει. Η πρόταση της ΑΕΚ δεν ήταν ενδιαφέρουσα. Η διοίκηση της ΑΕΚ έδειξε απίστευτη αλαζονεία, παρότι ο Ούγκο πραγματοποίησε μια σπουδαία σεζόν. Το αμέσως επόμενο διάστημα αρκετές ομάδες θα χτυπήσουν την πόρτα του Εργοτέλη για τον Κάιπερς. Ολες οι επιλογές είναι ανοιχτές, εκτός από αυτήν της ΑΕΚ. Η συγκεκριμένη είναι η μοναδική ομάδα που δεν πρόκειται να πάει”.

Υπενθυμίζεται πως η “Ενωση” είχε καταβάλει τα χρήματα στον Εργοτέλη για να αγοράσει τα δικαιώματα του παίκτη και ότι το μόνο που έμενε για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή ήταν να συμφωνήσει η πλευρά του 21χρονου.

Εργοτέλης για Κάιπερς: «Δεν δεχόμαστε εκβιασμούς»!

Κάιπερς και με τη… βούλα στην ΑΕΚ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σοβαρή εμπλοκή για ΑΕΚ και Κάιπερς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.