ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στέφανος Τζίμας: Όλοι οι καλοί χωράνε

Βρέθηκε λύση για να «μπουν» όλοι στη μεταγραφή του Στέφανου Τζίμα στην Μπράιτον.
Στέφανος Τζίμας: Όλοι οι καλοί χωράνε

Για τα δεδομένα του ελληνικού ποδοσφαίρου ο Στέφανος Τζίμας έκανε τη μεταγραφή του Ιανουαρίου. Η Μπράιτον τα έσκασε και δεν ήταν η μόνη.

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του με τη Νυρεμβέργη ήταν το κλειδί για το παραπάνω βήμα στην καριέρα του. Η πρώτη ύλη υπήρχε. Το απαραίτητο τσεκάρισμα είχε γίνει. Εδώ και 2-3 χρόνια τον έβλεπαν συστηματικά μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ.

Επομένως, τα όσα έκανε στη Γερμανία δεν ξάφνιασαν. Απλώς επιβεβαίωσαν τη φήμη του. Η Premier League, το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, τον περιμένει.

Είναι γνωστό πως τη δουλειά την έτρεξε η SEG, αν και το συμβόλαιο του παίκτη με το εν λόγω γραφείο τυπικά δεν έχει αρχίσει ακόμη. Το τελευταίο έχει τη δική του σημασία. Γιατί πέρα από τη SEG, το δούλευε παράλληλα και ο Θεόφιλος Καρασαββίδης.

Εκείνος έφερε την πρόταση της Φιορεντίνα, ενώ έχει να το λέει πως η Μπράιτον υπήρχε στον ορίζοντα πριν καν τεθεί θέμα μανατζερικής αλλαγής από τον παίκτη. Δεν έκλεισε εκείνος τη συμφωνία, αλλά το σίγουρο είναι πως οι «γλάροι» δεν περίμεναν τη SEG να τους πει ποιος είναι ο Στέφανος Τζίμας και ποιο είναι το ταβάνι του.

Μιλάμε ούτως ή άλλως για ένα κλαμπ που προσέχει και την παραμικρή λεπτομέρεια. Επενδύει πάρα πολύ σε νεαρούς ποδοσφαιριστές και έχει ένα εντυπωσιακό δίκτυο scouting. Γι’ αυτό και ψωνίζει από διάφορες αγορές.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, πάντως, πως τελικά δεν έμεινε παραπονεμένος και ο Καρασαββίδης. Σε τόσο μεγάλες μεταγραφές όλοι οι καλοί χωράνε. Τρόποι υπάρχουν!

ΔΕΝ ΞΑΝΑ ΕΓΙΝΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΠΟΝΟΥΣ

Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ομάρι Χάτσινσον: «Ήμουν μπερδεμένος» – Χαοτικό ξεκίνημα στη Νότιγχαμ Φόρεστ

Ομάρι Χάτσινσον: «Ήμουν μπερδεμένος» – Χαοτικό ξεκίνημα στη Νότιγχαμ Φόρεστ

Ο Όμαρι Χάτσινσον μιλά για το δύσκολο και χαοτικό ξεκίνημά του στη Νότιγχαμ Φόρεστ, τις αλλαγές προπονητών και τη νέα του αρχή με τον Σον Ντάις.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Ο Ριμπάλτα το παίρνει πάνω του και πάλι

ΑΕΚ: Ο Ριμπάλτα το παίρνει πάνω του και πάλι

Οι μεταγραφικές υποθέσεις που απασχολούν την ΑΕΚ είναι αρκετές και ο Ριμπάλτα το παίρνει πάνω του και πάλι

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Ο Πιερό δεν είναι εύκολο να φύγει

ΑΕΚ: Ο Πιερό δεν είναι εύκολο να φύγει

Ακούγεται έντονα περί φυγής του Πιερό από την ΑΕΚ, έστω και με τη μορφή δανεισμού, δεν είναι τόσο εύκολο να γίνει

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αγιούμπ Ελ Κααμπί: Θα τον δει ο Εμπαπέ

Αγιούμπ Ελ Κααμπί: Θα τον δει ο Εμπαπέ

Ο Εμπαπέ θα δει live τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί, μια και είναι στο Μαρόκο για διακοπές και θα παρακολουθήσει το ματς με το Μάλι

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Χρήστος Μουζακίτης: Οι νέοι μνηστήρες που αγχώνουν τον Ολυμπιακό

Χρήστος Μουζακίτης: Οι νέοι μνηστήρες που αγχώνουν τον Ολυμπιακό

Ο Χρήστος Μουζακίτης δείχνει να ανεβαίνει στη λίστα ακόμα δύο σημαντικών ομάδων που έχουν μεγάλο μπάτζετ να διαθέσουν

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Σφαγή Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ για τον παικταρά

Σφαγή Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ για τον παικταρά

Η Μάντσεστερ Σίτι και η Λίβερπουλ είναι πρωταγωνίστριες σε μεταγραφικό θρίλερ άλλων εποχών για τον παικταρά

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Έκλεισε ο Τετέ στην Γκρέμιο – Λένε οι Βραζιλιάνοι

Παναθηναϊκός: Έκλεισε ο Τετέ στην Γκρέμιο – Λένε οι Βραζιλιάνοι

Ο Παναθηναϊκός και η... ηρεμία δεν πηγαίνουν μαζί το τελευταίο διάστημα, έκλεισε ο Τετέ στην Γκρέμιο λένε στη Βραζιλία

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Σοκ με Γιακουμάκη

ΠΑΟΚ: Σοκ με Γιακουμάκη

Ο ΠΑΟΚ πάνω που βρήκε την αξιόπιστη λύση του Γιακουμάκη για τη θέση του επιθετικού, βλέπει να γίνεται σίριαλ

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Στην κόψη του ξυραφιού ο γιος Αντσελότι: Η πρόκριση στο Λιμπερταδόρες θα κρίνει το μέλλον του στην Μποταφόγκο

Στην κόψη του ξυραφιού ο γιος Αντσελότι: Η πρόκριση στο Λιμπερταδόρες θα κρίνει το μέλλον του στην Μποταφόγκο

Ο Ντάβιντε Αντσελότι βρίσκεται υπό ασφυκτική πίεση στην Μποταφόγκο, με τη διοίκηση να συνδέει ευθέως την παραμονή του με την έξοδο στο Κόπα Λιμπερταδόρες.

Ποδόσφαιρο