SPORTMINUTE

Εκτός τελικών και Ευρωλίγκας η Μπάμπεργκ!

Η Μπάμπεργκ δεν θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο της. Η Μπάγερν δεν της επέτρεψε ούτε καν να φτάσει στους τελικούς. Επικράτησε με 83-79, έκανε το 3-1 και προκρίθηκε στους τελικούς, όπου θα αναμετρηθεί με την Αλμπα Βερολίνου. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως το γερμαν ικό πρωτάθλημα θα έχει διαφορετικό πρωταθλητή και πως  η...
Εκτός τελικών και Ευρωλίγκας η Μπάμπεργκ!

Η Μπάμπεργκ δεν θα έχει την ευκαιρία να υπερασπιστεί τον τίτλο της.

Η Μπάγερν δεν της επέτρεψε ούτε καν να φτάσει στους τελικούς. Επικράτησε με 83-79, έκανε το 3-1 και προκρίθηκε στους τελικούς, όπου θα αναμετρηθεί με την Αλμπα Βερολίνου.

Πρακτικά αυτό σημαίνει πως το γερμαν ικό πρωτάθλημα θα έχει διαφορετικό πρωταθλητή και πως  η Μπάμπεργκ θα απουσιάσει από την επόμενη Ευρωλίγκα. Εκεί αναμένεται να βρεθεί η πρωταθλήτρια, είτε αυτή θα είναι η Μπάγερν Μονάχου (η οποία από το 2019 έχει wild card 2 ετών), είτε η Αλμπα Βερολίνου.

Οσο για το ματς; Ο Μπαρτέλ μέτρησε 19 πόντους και 7 ριμπάουντ και οι Μπούκερ, Χομπς, 12 και 10 αντίστοιχα. Για την Μπάμπεργκ ο Ράτι σταμάτησε στους 26 πόντους, ενώ ο Νίκος Ζήσης πέτυχε 7 πόντους με 1/7 σουτ, 4/4 βολές 4 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 3 λάθη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Εκτός τελικών και Ευρωλίγκας η Μπάμπεργκ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.