ΠΑΡΑFOOTBALL

Κριτήριο, το «γκελ» στον κόσμο…

«Μαγνήτης» ο Αρης για πολλούς, αλλά οι εκλεκτοί θα πρέπει να πάρουν το χρίσμα από την εξέδρα…
Κριτήριο, το «γκελ» στον κόσμο…

Η επικείμενη επάνοδος του Αρη στην Super League είναι επόμενο να εγείρει ερωτήματα για την εικόνα που θα έχουν οι «κίτρινοι» στην μεγάλη κατηγορία.

Αλλωστε όπως και να το κάνουμε, οι ομάδες με τις «βαριές» φανέλες στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι μετρημένες στα δάχτυλα τους ενός χεριού, ειδικά τώρα, με το μαρτύριο που τραβά ο Παναθηναϊκός.

Η παρουσία των Θεσσαλονικέων λοιπόν στην ελίτ, «μαγνητίζει» προπονητές, ποδοσφαιριστές, τεχνικούς διευθυντές αλλά και ατζέντηδες, που θα θελήσουν να συνεργαστούν την καλοκαιρινή περίοδο με την ΠΑΕ, έστω κι αν η διοίκηση της δεν φημίζεται και για την φερεγγυότητα της στα οικονομικά.

Αλλά ο Αρης είναι πάντα …Αρης και με αυτό το δεδομένο, οι άνεργοι προπονητές (και είναι πολλοί) ήδη έχουν αρχίσει να κάνουν τα …κονέ τους με τον Θοδωρή Καρυπίδη, γνωρίζοντας πολύ καλά πως ο Δημήτρης Σπανός θα αποχαιρετίσει μόλις ολοκληρώσει και τυπικά τον στόχο της ανόδου.

Κι όσοι σπεύδουν να χαρακτηρίσουν φαβορί τον Ακη Μάντζιο για τον πάγκο, ας κρατήσουν μικρό καλάθι.

Αλλωστε σε κάθε αλλαγή που γίνεται στον πάγκο του Αρη, το όνομα του πάντα παίζει, πάντα θεωρείται φαβορί αλλά στο τέλος «καίγεται».

Κι όπως λένε και κάποια …πουλάκια  της πιάτσας, αυτό που θα μετρήσει ο Καρυπίδης στην επιλογή του νέου προπονητή είναι πρωτίστως, το πρόσωπο να κάνει γκελ στον κόσμο.

Μια επιστροφή στο παρελθόν λοιπόν, δεν θα πρέπει να θεωρείται απίθανη. Υπάρχουν προπονητές που έχουν μείνει αξέχαστοι στον κόσμο του Αρη και μπορούν να τον κάνουν να γεμίσει και πάλι το «Κλέανθης Βικελίδης»…

 

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κριτήριο, το «γκελ» στον κόσμο…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.