ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αγγλικό ενδιαφέρον για Χατζισαφί

Ο Ιρανός πλασάρεται σε αγγλικές ομάδες, με τις Χαλ και Φούλαμ να έχουν δείξει ενδιαφέρον μέχρι στιγμής.
Αγγλικό ενδιαφέρον για Χατζισαφί

Ο Εχσάν Χατζισαφί έχει ακόμα τρία χρόνια συνεργασίας με τον Ολυμπιακό, αλλά ένα καλό Μουντιάλ είναι σίγουρο πως θα αλλάξει τα δεδομένα, ενώ και οι «ερυθρόλευκοι» δείχνουν να έχουν αποφασίσει πως θα πορευθούν με τους Λεονάρντο Κούτρη και Κωνσταντίνο Τσιμίκα στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Βέβαια, ο αρχηγός της Εθνικής Ιράν παίζει κυρίως ως κεντρικός μέσος με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του και με μία καλή παρουσία είναι πολύ πιθανό να φέρει πρόταση για να αποχωρήσει, κάτι που είναι το ιδανικό σενάριο για τους «ερυθρόλευκους».

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αγγλία, το όνομα του Χατζισαφί έχει προταθεί σε αγγλικές ομάδες, με τις Χαλ και Φούλαμ να έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον 28χρονο ποδοσφαιριστή. Πιο ελκυστικός προορισμός φαντάζει η δεύτερη από τη στιγμή που εξασφάλισε την άνοδο στην Premier League ύστερα από τέσσερα χρόνια στην Championship.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αγγλικό ενδιαφέρον για Χατζισαφί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.