ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα λένε άμεσα Παϊρόζ και Αλαφούζος

Πότε αναμένεται να πραγματοποιηθεί το ραντεβού των δύο πλευρών.
Τα λένε άμεσα Παϊρόζ και Αλαφούζος

Όπως ενημερωθήκατε νωρίτερα μέσα από το Sportime.gr, o Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα, προκειμένου να τρέξει κι άλλα ζητήματα που σχετίζονται με τον Παναθηναϊκό, μιας και ουσιαστικά είναι τελειωμένη υπόθεση η είσοδός του στην ΠΑΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που προκύπτουν από το περιβάλλον του Παϊρόζ, ο Ταϊλανδός θα προσγειωθεί πιθανότατα το απόγευμα της Παρασκευής (1/6) στην Αθήνα, συνοδευόμενος από το γιο του, Πιτ Πιεμπονγκσάντ.

Μάλιστα μέσα στην ίδια μέρα (1/6), είναι προγραμματισμένο να συναντηθεί ο Παϊρόζ με τον Γιάννη Αλαφούζο, στα γραφεία του ΣΚΑΪ, έτσι ώστε οι δύο άνδρες να συζητήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για τη μεταβίβαση των μετοχών στον Ταϊλανδό.

Τα συχνά, πλέον, ταξίδια του Πιεμπονγκσάντ στη χώρα μας, καταδεικνύουν τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει την επικείμενη επένδυσή του στον Παναθηναϊκό.

Έρχεται ξανά Αθήνα ο Παϊρόζ!

Απορρίφθηκε η έφεση του Παναθηναϊκού

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τα λένε άμεσα Παϊρόζ και Αλαφούζος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Δημόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.