ΠΑΟΚ

Μάνατζερ Πούκι: «Δεν έχουμε υπογράψει ακόμη σε καμία ομάδα»

Ο παίκτης παραμένει αναποφάσιστος για την επόμενη ομάδα του
Μάνατζερ Πούκι: «Δεν έχουμε υπογράψει ακόμη σε καμία ομάδα»

Ο Τέεμου Πούκι εξακολουθεί να βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ. Όμως, θα πρέπει να περιμένει ως τη στιγμή που ο Φινλανδός θα αποφασίσει πού θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν.

Ο μάνατζέρ του, Τέεμου Τουρούνεν, μιλώντας σε ΜΜΕ της Φινλανδίας, ξεκαθάρισε κάπως το τοπίο: «Ακόμα δεν έχουμε πάρει καμία απόφαση και δεν έχουμε υπογράψει πουθενά και σε καμία ομάδα».

Συμπλήρωσε, δε: «Υπάρχουν πολλές και καλές ευκαιρίες, αλλά ο ποδοσφαιριστής δεν έχει αποφασίσει. Καθημερινά μιλάω με πολύ κόσμο. Θα θέλαμε να είμαστε πιο χαλαροί, ωστόσο είναι αλήθεια πως όταν ένας παίκτης είναι ελεύθερος, το ενδιαφέρον γίνεται μεγαλύτερο. Εχουμε αρκετές προτάσεις στο τραπέζι και κάποια στιγμή πρέπει να αποφασίσουμε».

Από την μεριά του, ο ΠΑΟΚ έχει κάνει πρόταση για τριετές συμβόλαιο με χρήματα που μπορούν να καλύψουν τα θέλω του παίκτη.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μάνατζερ Πούκι: «Δεν έχουμε υπογράψει ακόμη σε καμία ομάδα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.