ΠΑΡΑFOOTBALL

Ζητά επιστροφή «κουρέματος» σε έρανο ο Χιώτης

Ο Διονύσης Χιώτης δίνει τη μάχη του μέσω της δικαστικής οδού για να επιστραφούν τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν για τη θεραπεία της Μαρίας Μόκα.
Ζητά επιστροφή «κουρέματος» σε έρανο ο Χιώτης

Όσο ακόμα ήταν ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ ο Διονύσης Χιώτης είχε κάνει έναν αγώνα ανθρωπιάς για να μαζευτούν χρήματα για να ένα κοριτσάκι 12 ετών με πρόβλημα υγείας.

Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη και ο παλαίμαχος πλέον γκολκίπερ κατόρθωσε να συγκεντρώσει 500.000 ευρώ. Εντούτοις το κούρεμα των καταθέσεων στην Κύπρο δεν… υπολόγισε το σκοπό για τον οποίο είχαν συγκεντρωθεί τα χρήματα και από το συνολικό ποσό έμειναν μόλις 100.000 ευρώ!

Ετσι, σήμερα βρίσκεται ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού και θα καταθέσει ως βασικός μάρτυρας, με την ελπίδα ότι θα καταφέρει να επιστραφεί το παραπάνω ποσό και να μοιραστεί σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Όσον αφορά την Μαρία Μόκα, το κορίτσι για το οποίο έγινε τότε ο αγώνας, έχει πλέον αποθεραπευτεί και βρίσκεται με την οικογένειά της στη Γερμανία.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ζητά επιστροφή «κουρέματος» σε έρανο ο Χιώτης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.