ΠΑΡΑFOOTBALL

Διακοπές στη Νάξο με Ferrari ο Μανωλάς (pics)

Στη Νάξο με τη Ferrari του απολαμβάνει τις διακοπές του ο Κώστας Μανωλάς. Ο Έλληνας μπακ έχει ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και βρέθηκε στο νησί των Κυκλάδων για στιγμές χαλάρωσης. Όπως είναι φυσικό, πάντως, το πολυτελές αμάξι του τραβά τα βλέμματα των ανθρώπων που βρίσκονται στο κυκλαδίτικο νησί, ενώ δεν είναι λίγοι όσοι σταματούν...
Διακοπές στη Νάξο με Ferrari ο Μανωλάς (pics)

Στη Νάξο με τη Ferrari του απολαμβάνει τις διακοπές του ο Κώστας Μανωλάς. Ο Έλληνας μπακ έχει ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις και βρέθηκε στο νησί των Κυκλάδων για στιγμές χαλάρωσης.

Όπως είναι φυσικό, πάντως, το πολυτελές αμάξι του τραβά τα βλέμματα των ανθρώπων που βρίσκονται στο κυκλαδίτικο νησί, ενώ δεν είναι λίγοι όσοι σταματούν τον άσο των «τζιαλορόσι» για να του μιλήσουν.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διακοπές στη Νάξο με Ferrari ο Μανωλάς (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.