ΙΣΠΑΝΙΑ

Ο Ποκετίνο επιβεβαίωσε πως δεν υπάρχει ρήτρα για τη Ρεάλ!

Ο Αργεντινός είναι στη Βαρκελώνη για την παρουσίαση της αυτοβιογραφίας του και δεν μπόρεσε να αποφύγει τις ερωτήσεις για τη «βασίλισσα», ξεδιαλύνοντας το τοπίο.
Ο Ποκετίνο επιβεβαίωσε πως δεν υπάρχει ρήτρα για τη Ρεάλ!

Είναι το πρόσωπο που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας στην Μαδρίτη μετά την παραίτηση του Ζιντάν. Ωστόσο σήμερα ο Μαουρίσιο Ποκετίνο έχει την τιμητική του στην… Βαρκελώνη, όπου παρουσιάζει την αυτοβιογραφία του, με τίτλο «Ένας καινούργιος κόσμος».

Σύμπτωση τρομερή, αλλά προφανώς κάτι που είχε προγραμματιστεί από καιρό. Συνεπώς ο Αργεντινός προπονητής δεν μπόρεσε να αποφύγει τις ερωτήσεις για το μέλλον του και τη Ρεάλ.

Πρώτος (και μοναδικός;) στόχος της Ρεάλ ο Ποκετίνο

Λεβ: «Με τίποτα στην Ρεάλ»

«Είμαι πολύ χαρούμενος στην Τότεναμ. Θα ήταν ασέβεια για τον Ντάνιελ Λεβί να πιέσω για μία τέτοια κίνηση. Μόλις ανανέωσα με την Τότεναμ και είμαι χαρούμενος».

«Ζω στο παρόν, δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από αυτό. Μου αρέσουν όσα συμβαίνουν κι ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Ο Χόρχε Γκρίφα μου είπε κάποτε ότι πρέπει να αφήσω το ποδόσφαιρο να με οδηγήσει, δεν πρέπει να θέλω να αλλάξω το πεπρωμένο μου», πρόσθεσε, ενώ για το αν υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιό του για τη Ρεάλ, ήταν σαφής: «Όχι, δεν υπάρχει».

Παράλληλα εκθείασε το «χάρισμα» του Ζιντάν, αλλά δεν παρέλειψε να σχολιάσει πως είχε τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο στην διάθεσή του.

Συνεπώς αν ο Φλορεντίνο Πέρεθ τον θέλει πραγματικά οφείλει να διαπραγματευτεί σκληρά με τον ιδιοκτήτη των «σπιρουνιών».

Το καινούργιο όνομα που βγήκε στην επιφάνεια αν η περίπτωση του Ποκετίνο κριθεί αδύνατη, είναι αυτό του Μαξ Αλέγκρι. Ο Ιταλός τεχνικός έχει επίσης συμβόλαιο, μέχρι το 2020, όμως η Γιουβέντους αναμένεται να είναι πιο δεκτική σε συζητήσεις αφού υπήρχαν «φωνές» που ζητούσαν έτσι κι αλλιώς αλλαγή μετά την εκ νέου αποτυχία στο Champions League.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Ποκετίνο επιβεβαίωσε πως δεν υπάρχει ρήτρα για τη Ρεάλ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Άγγελος Ρουχωτάς

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.