ΕΛΛΑΔΑ

«Αρμόδια η ΚΕΔ» η απάντηση της ΕΟΚ στην επιστολή Βασιλειάδη

Άμεση ήταν η απάντηση της ΕΟΚ στην επιστολή του Γιώργου Βασιλειάδη, μέσω της οποίας ζήτησε από την ομοσπονδία και τον Γιώργο Βασιλακόπουλο να εκφράσει την άποψή του για όσα συμβαίνουν τα τελευταία 24ωρα. Η ΕΟΚ υπογραμμίζει πως η μοναδική αρμόδια για την αξιολόγηση και τον ορισμό των διαιτητών είναι η ΚΕΔ. Ωστόσο, προσθέτει πως η...
«Αρμόδια η ΚΕΔ» η απάντηση της ΕΟΚ στην επιστολή Βασιλειάδη

Άμεση ήταν η απάντηση της ΕΟΚ στην επιστολή του Γιώργου Βασιλειάδη, μέσω της οποίας ζήτησε από την ομοσπονδία και τον Γιώργο Βασιλακόπουλο να εκφράσει την άποψή του για όσα συμβαίνουν τα τελευταία 24ωρα.

Η ΕΟΚ υπογραμμίζει πως η μοναδική αρμόδια για την αξιολόγηση και τον ορισμό των διαιτητών είναι η ΚΕΔ. Ωστόσο, προσθέτει πως η απόφαση του ΑΣΕΑΔ έχει γίνει σεβαστή και δεν υπάρχει καμία παρανομία, αφού οι τέσσερις διαιτητές έχουν χρησιμoποιηθεί στις εγχώριες διοργανώσεις. Συγκεκριμένα, αναφέρει πως οι τέσσερις ρέφερι σφυρίζουν σε Basket League και Α2.

Άλλωστε και βάσει του αθλητικού Νόμου η ΚΕΔ είναι μόνη που μπορεί να αξιολογεί, να κρίνει και να χρησιμοποιεί τους διαιτητές ανάλογα με τις ανάγκες της.

Τέλος, επεσήμανε πως ο Ηλίας Κορομηλάς -που ήταν και ο μοναδικός από τους τέσσερις διαιτητές που η Ευρωλίγκα συμπεριέλαβε στην τελική της τετράδα για το φάιναλ φορ- διευθύνει τον πρώτο μικρό τελικό μεταξύ Προμηθέα και ΠΑΟΚ.

Ο Βασιλειάδης ζητά εξηγήσεις από την ΕΟΚ για τις καταγγελίες

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Αρμόδια η ΚΕΔ» η απάντηση της ΕΟΚ στην επιστολή Βασιλειάδη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.