ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιμένουν οι Άγγλοι για ΜακΚέι

Ο Μπάρι ΜακΚέι βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού και αγγλικό δημοσίευμα δίνει συνέχεια στην υπόθεση.
Επιμένουν οι Άγγλοι για ΜακΚέι

Ο Μπάρι ΜακΚέι απασχολεί σοβαρά τον Ολυμπιακό και στην Αγγλία στέκονται στο ενδεχόμενο να κάνει το βήμα για την Ελλάδα και τους «ερυθρόλευκους».

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «nottinghampost.com», που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Νότιγχαμ Φόρεστ, ο Σκωτσέζος αριστερός εξτρέμ της αγγλικής ομάδας απασχολεί σοβαρά τον Ολυμπιακό εν όψει της νέας σεζόν. Οι δύο ομάδες έχουν κοινή ιδιοκτησία, υπό την σκέπην του Βαγγέλη Μαρινάκη, και οι «ερυθρόλευκοι», σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.gr, παλεύουν όντως τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Ο ΜακΚέι διανύει το 24ο έτος της ηλικίας του (31/12/1994) και πήρε μεταγραφή στη Νότιγχαμ από τους Ρέιντζερς της Σκωτίας το καλοκαίρι του 2017 έναντι 500.000 λιρών. Στην πρώτη του σεζόν στο «Σίτι Γκράουντ» εντυπωσίασε υπό τις οδηγίες του Μαρκ Γουόρμπαρτον, αλλά με την έλευση του Αϊτόρ Καράνκα στην τεχνική ηγεσία έχασε τη θέση του στην εντεκάδα. Πρόλαβε, πάντως, να σημειώσει 5 γκολ και να δώσει 7 ασίστ σε 26 συμμετοχές στην Championship.

Είναι ένας διεθνής παίκτης με δημιουργικές αρετές. Παίζει και στα δύο «φτερά» της μεσοεπιθετικής γραμμής, ενώ μπορεί να αποδώσει και ως περιφερειακός κυνηγός, αγωνιζόμενος κοντά στον κεντρικό επιθετικό. Είναι ένας χαρισματικός δεξιοπόδαρος ποδοσφαιριστής και η Ρέιντζερς επιθυμεί την επιστροφή του. Ο Ολυμπιακός, όμως, αν το αποφασίσει, μπορεί να τον ντύσει στα «ερυθρόλευκα» με συνοπτικές διαδικασίες.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επιμένουν οι Άγγλοι για ΜακΚέι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.