ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η προοπτική του Βούκοβιτς

Ο 30χρονος στόπερ θα είναι στο Ρέντη, στις 15 του μήνα, και μέχρι να φύγει η αποστολή για το Ζέεφελντ θα ξεκαθαρίσει αν θα παραμείνει ή όχι.
Η προοπτική του Βούκοβιτς

Έγινε ένας μικρός χαμός, πέρσι, με την απόκτηση του Γιάγκος Βούκοβιτς από την Κόνιασπορ. Πίεσε και ο ίδιος για να ντυθεί στα ερυθρόλευκα, με τους Τούρκους να αναφέρουν πως χάθηκε ο… «υπουργός άμυνας»!

Μεγάλη η εμπειρία του αριστεροπόδαρου στόπερ, που για τρία χρόνια ήταν εξαιρετικός στο πρωτάθλημα της Τουρκίας με την Κόνιασπορ. Στον Ολυμπιακό, όμως, δεν κατάφερε να πάρει ευκαιρία. Βέβαια, και η κατάσταση που επικράτησε στους Πειραιώτες, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, μόνο υγεία δεν έβγαζε.

Μέσα σε αυτό το κλίμα, ο Σέρβος στόπερ αποχώρησε τον Ιανουάριο για τη Βερόνα. Έγινε αμέσως βασικός και τα έδωσε όλα στο Καμπιονάτο, παρά το γεγονός πως η ομάδα του δεν απέφυγε τον υποβιβασμό.

Ο Βούκοβιτς, όπως έγραψε το Sportime, θα είναι στο Ρέντη, στις 15 του μήνα, για την έναρξη της προετοιμασίας. Γίνονται, ήδη, δεύτερες σκέψεις για το μέλλον του. Το σίγουρο είναι πως, μέχρι να φύγει η αποστολή για το Ζέεφελντ, θα αποφασιστεί τι θα γίνει.

Ο Βούκοβιτς έχει ετήσιες απολαβές κοντά στις 800.000 ευρώ και αναμφίβολα, για τα δεδομένα του μπάτζετ, που έχουν από φέτος, στον Ολυμπιακό, θεωρείται βαρύ.

Θα γίνουν συζητήσεις, από κοντά με τον ίδιο, αλλά και τον μάνατζέρ του. Και δεν αποκλείεται να πάρει, τελικά, την ευκαιρία, που έπρεπε να πάρει τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η προοπτική του Βούκοβιτς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Χρηστάκος

Με μια μπάλα στο χέρι από μικρός. Κάποια στιγμή ξεκίνησε ερασιτεχνική καριέρα ποδοσφαιριστή στα χωμάτινα γήπεδα! Παράλληλα του άρεσε και να γράφει, γι' αυτά που ζούσε εντός των γραμμών. Γι' αυτό και σπούδασε δημοσιογραφία. Έκανε τα πρώτα βήματα στον Πρωταθλητή (1997-2011). Δούλεψε σε αθλητικά σάιτ Ολυμπιακών αποχρώσεων. Εν συνεχεία πέρασε από τη SportDay (2015-2017) και τώρα στο Sportime (από το 2017). Πλέον η μπάλα έφυγε για τα καλά από τα πόδια και είναι... στο γραπτό!