ΚΟΣΜΟΣ

Τζουλιάνι: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έπεσε… στα τέσσερα και εκλιπαρούσε για συνάντηση!

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν παρακαλούσε για συνάντηση μετά την ακύρωση της, από τον Ντόναλντ Τραμπ. Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας παρακαλούσε τους Αμερικάνους να μην ακυρώσουν την Σύνοδο Κορυφής ΗΠΑ-Β.Κορέας. Αυτή την αποκάλυψη έκανε σε συνάντηση του με ισραηλινούς επενδυτές, ο δικηγόρος του Τραμπ και πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Ρούντι Τζουλιάνι, σύμφωνα με δημοσίευμα...
Τζουλιάνι: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έπεσε… στα τέσσερα και εκλιπαρούσε για συνάντηση!

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν παρακαλούσε για συνάντηση μετά την ακύρωση της, από τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας παρακαλούσε τους Αμερικάνους να μην ακυρώσουν την Σύνοδο Κορυφής ΗΠΑ-Β.Κορέας. Αυτή την αποκάλυψη έκανε σε συνάντηση του με ισραηλινούς επενδυτές, ο δικηγόρος του Τραμπ και πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Ρούντι Τζουλιάνι, σύμφωνα με δημοσίευμα της «The Wall Street Journal».

 «Έλεγαν οι Βορειοκορεάτες ότι θα εξαπέλυαν πυρηνικό πόλεμο εναντίον μας, ότι θα μας νικούσαν σ’ έναν πυρηνικό πόλεμο», είπε ο Τζουλιάνι στη διάρκεια συνάντησης επενδυτών στο Τελ Αβίβ, όπως αναφέρει η εφημερίδα.

«Εμείς είπαμε ότι δεν θα πάρουμε μέρος σε μια σύνοδο υπό αυτές τις περιστάσεις», συνέχισε, αναφερόμενος στη συνάντηση που ακυρώθηκε στα τέλη του Μαΐου από τον Τραμπ, πριν τελικά επιβεβαιωθεί από τον ίδιο ότι θα γίνει όπως προγραμματιζόταν αρχικά, τη 12η Ιουνίου στη Σιγκαπούρη.

«Και λοιπόν, ο Κιμ Γιονγκ Ουν έπεσε στα τέσσερα κι εκλιπάρησε να γίνει η σύνοδος και σε ακριβώς αυτή τη θέση θέλεις να τον έχεις», συμπλήρωσε ο Ρούντι Τζουλιάνι, ο οποίος έκρινε πως η Ουάσιγκτον έχει πλέον το πάνω χέρι στη συνάντηση αυτή.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Σιγκαπούρης ξεκινά σήμερα διήμερη επίσκεψη στη Βόρεια Κορέα, καθώς οι προετοιμασίες εντείνονται για την ιστορική σύνοδο κορυφής Τραμπ-Κιμ, αφού απομένει λιγότερο από μία εβδομάδα μέχρι την ημέρα που θα γίνει.

Εξαντλήθηκε, το ζητήσατε και το περιοδικό για το Μουντιάλ έρχεται ξανά!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τζουλιάνι: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν έπεσε… στα τέσσερα και εκλιπαρούσε για συνάντηση!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.