WORLD FOOTBALL

Στη δεύτερη κατηγορία της Κίνας ο Ρέγες!

Ο 34χρονος Ισπανός επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο με την ουραγό Ξιντζιάνγκ Τιανσάν Λέοπαρντ!
Στη δεύτερη κατηγορία της Κίνας ο Ρέγες!

Δεν είναι λίγοι οι ποδοσφαιριστές που πήραν την απόφαση να αφήσουν την Ευρώπη και  να συνεχίσουν την καριέρα τους στην Κίνα. Άλλωστε τα χρήματα είναι πολύ περισσότερα. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει πλέον και ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγες.

Ο 34χρονος Ισπανός επιθετικός βρέθηκε στην ασιατική χώρα και υπέγραψε συμβόλαιο με την Ξιντζιάνγκ Τιανσάν Λέοπαρντ. Σίγουρα δεν πρόκειται για μία ιδιαίτερα καλή επιλογή, αφού η νέα ομάδα του Ρέγες βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα της δεύτερης κατηγορίας με μόλις πέντε ισοπαλίες και οκτώ ήττες σε δεκατρία ματς.

Είναι δηλαδή χωρίς νίκη κι έχει σημειώσει μόλις τέσσερα γκολ. Γι’ αυτό και αποκτήθηκε ο Ρέγες, μήπως η ομάδα αρχίσει να σκοράρει και ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις. Το πρωτάθλημα έχει διακοπή λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ο Ρέγες θα κάνει το ντεμπούτο του από το Σάββατο 14 Ιουλίου, όταν ξαναρχίζουν οι επίσημες υποχρεώσεις.

Εξαντλήθηκε, το ζητήσατε και το περιοδικό για το Μουντιάλ έρχεται ξανά!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στη δεύτερη κατηγορία της Κίνας ο Ρέγες!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.