SPORTIME BET

3ος Όμιλος ειδικά στοιχήματα: Κοιτάξτε και τους Δανούς!

Η Γαλλία και οι άλλοι; Ακριβώς. Η ποιοτική της διαφορά σε σχέση με τους έτερους τρεις του (3ου) ομίλου είναι τεράστια, έχει ευκαιρία για εύκολες και παραγωγικές νίκες
3ος Όμιλος ειδικά στοιχήματα: Κοιτάξτε και τους Δανούς!

Η Γαλλία και οι άλλοι; Ακριβώς. Η ποιοτική της διαφορά σε σχέση με τους έτερους τρεις του (3ου) ομίλου είναι τεράστια, έχει ευκαιρία για εύκολες και παραγωγικές νίκες. Το «ζουμί» είναι να βρούμε ποιος θα ακολουθήσει, ως 2ος, στα νοκ άουτ.

Την προτίμησή μας κερδίζει η Δανία, πιο ταλαντούχα συγκριτικά με Περού και Αυστραλία και με εν δυνάμει αβαντάζ ότι παίζει τελευταία αγωνιστική με τους «τρικολόρ», οι οποίοι πιθανότατα ως τότε θα έχουν ήδη ξεμπερδέψει. Στο «τριτοτέταρτος» θα δώσουμε προβάδισμα στα «καγκουρό» λόγω της τεχνογνωσίας που έχουν από τελικές φάσεις Μουντιάλ. Οι Περουβιανοί είχαν να μας… τιμήσουν με τη παρουσία τους από το 1982, είναι μεν γεμάτοι ενθουσιασμό, αλλά το υπερβολικό συναίσθημα δεν είναι απαραίτητα καλός σύμβουλος σε τέτοια τουρνουά ειδικών συνθηκών.

Επιλογές

ΑΚΡΙΒΗΣ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ: 1η ΓΑΛΛΙΑ / 2η ΔΑΝΙΑ 2,15
3ος Ομίλου ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ 2,65
4ος Ομίλου ΠΕΡΟΥ 2,50
Πρώτος σκόρερ Γαλλίας Εμπαπέ 6,50

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «3ος Όμιλος ειδικά στοιχήματα: Κοιτάξτε και τους Δανούς!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.