ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Γιασικεβίτσιους: «Πρώτα οι τελικοί, μετά οι Ράπτορς»

Ο προπονητής της Ζαλγκίρις επιβεβαίωσε τις επαφές με την ομάδα του Τορόντο
Γιασικεβίτσιους: «Πρώτα οι τελικοί, μετά οι Ράπτορς»

Οι τελικοί στο πρωτάθλημα Λιθουανίας πλησιάζουν και ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους προσπαθεί να συγκεντρωθεί εκεί. Ο προπονητής της Ζαλγκίρις και πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού ωστόσο, έχει περάσει στο προσκήνιο καθώς δέχτηκε κρούση από τους Τορόντο Ράπτορς, κάτι που παραδέχτηκε και ο ίδιος.

Ξεκαθάρισε ωστόσο πως αυτό που τον ενδιαφέρει είναι το πρωτάθλημα στην πατρίδα του και μετά θα σκεφτεί οτιδήποτε άλλο.

«Είναι χαρά μου να μιλάω με ανθρώπους από διαφορετικό περιβάλλον. Είμαι χαρούμενος που ενδιαφέρονται, όμως είναι δύσκολο να πούμε κάτι παραπάνω. Είναι μεγάλη απόλαυση να είμαι κομμάτι της διαδικασίας αυτής, θα δούμε πώς θα εξελιχθεί», ανέφερε ο Γιασικεβίτσιους στην «Kauno Diena», δίνοντας λεπτομέρειες για την κουβέντα που είχε.

«Ήμουν ο τελευταίος που το έμαθε. Αρχικά, ενημερώθηκα, όμως πολύ αργότερα μου τηλεφώνησαν. Έμεινα έκπληκτος, δεν περίμενα να γίνουν όλα τόσο γρήγορα. Δεν θέλω να πω πολλά, θέλω να επικεντρωθώ στους τελικούς του πρωταθλήματος. Είναι σημαντικό να εστιάσω στις σχέσεις με την Ζαλγκίρις αυτή την στιγμή. Πρέπει να καταλάβετε ότι όλα έγιναν πολύ γρήγορα», συμπλήρωσε.

Εξαντλήθηκε, το ζητήσατε και το περιοδικό για το Μουντιάλ έρχεται ξανά!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιασικεβίτσιους: «Πρώτα οι τελικοί, μετά οι Ράπτορς»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.