ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διαπραγματεύσεις με Γιάκομπ!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αργεντινή, ο Ολυμπιακός διαπραγματεύεται με τον Κλαούντιο Γιάκομπ.
Διαπραγματεύσεις με Γιάκομπ!

Μετά το διαφαινόμενο «ναυάγιο» με τον Σανίν Πρτσιτς, ο οποίος δεν έχει απαντήσει καν στον Ολυμπιακό, οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν να αναζητούν τις καλύτερες δυνατές λύσεις για την ενίσχυση στον κεντρικό άξονα, όπου στόχος είναι η απόκτηση ενός «εξαριού» και ενός «οκταριού».

Η έντυπη έκδοση του Sportime, στο φύλλο του Σαββάτου (9/6), έκανε αναφορά στο όνομα του Κλαούντιο Γιάκομπ και λίγες ώρες αργότερα πληροφορίες από την Αργεντινή κάνουν λόγο για εν εξελίξει επαφές του Ολυμπιακού με τον 31χρονο κεντρικό μέσο.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός δημοσιογράφος Νικολάς Μονταλά μετέφερε μέσω Twitter την πληροφορία ότι ο ελληνικός σύλλογος διαπραγματεύεται με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή, ο οποίος ύστερα από μία γεμάτη εξαετία μένει ελεύθερος από τη Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον, μετά τον υποβιβασμό της από την Premier League. Μάλιστα, ο Μονταλά τόνισε πως οι επαφές διακόπηκαν, προς το παρόν, καθώς παρουσιάστηκε σημαντική διαφορά στο οικονομικό σκέλος.

Ο Γιάκομπ είναι κλασικός αμυντικός μέσος. Ο Αργεντινός, ο οποίος έχει ύψος 1,81μ., γνωρίζει άριστα τη θέση και μπορεί να μην παίρνει επιθετικές πρωτοβουλίες, αλλά είναι ένας παίκτης που μπορεί να προσφέρει πολύτιμες λύσεις, παίζοντας μπροστά από τους δύο κεντρικούς αμυντικούς ως κλασικό «εξάρι».

Σενάριο για Γιάκομπ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διαπραγματεύσεις με Γιάκομπ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.