SPORTIME BET

8ος Όμιλος ειδικά στοιχήματα: Κολομβία και…

Όγδοος όμιλος. Ένας όμιλος όπου δύσκολα μπορεί να προβλέψει κανείς πολλά πράγματα, αφού ούτε μεγαθήρια συμμετέχουν εκεί,
8ος Όμιλος ειδικά στοιχήματα: Κολομβία και…

Όγδοος όμιλος. Ένας όμιλος όπου δύσκολα μπορεί να προβλέψει κανείς πολλά πράγματα, αφού ούτε μεγαθήρια συμμετέχουν εκεί, αλλά ούτε και μικρές ομάδες. Η φάση είναι περίπου στη μέση.

Πολωνία, Σενεγάλη, Κολομβία και Ιαπωνία. Όλες έχουν από κάτι να δείξουν στη διοργάνωση, δύσκολα όμως κάποια από τις τέσσερις θα διεκδικήσει τρόπαιο. Οι Πολωνοί στηρίζονται περισσότερο στον Λεβαντόφσκι, οι Σενεγαλέζοι στην ταχύτητα που διαθέτουν οι επιθετικοί της (κυρίως ο Μανέ), οι Κολομβιανοί στην εκτελεστική δεινότητα του Φαλκάο και στη φαντασία του Χάμες και οι Ιάπωνες στην ομαδικότητά τους.

Μια πρώτη ιδέα είναι στο να πάμε στις ομάδες που θα προκριθούν. Πιστεύουμε ότι θα είναι οι Κολομβία και Πολωνία. Είτε με αυτή τη σειρά (4,15 η απόδοση), είτε να ποντάρουμε σε απλή πρόκριση αυτών των ομάδων στο 2,15. Παράλληλα, πιστεύουμε ότι η τρίτη θέση θα καταλήξει στη Σενεγάλη, η οποία ναι μεν θα δείξει ενθουσιασμό, αλλά στερείται εμπειρίας. Οι Ιάπωνες, πάλι, δύσκολα θα καταφέρουν πράγματα.

Επιλογές

ΑΚΡΙΒΗΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗ 1ης & 2ης ΘΕΣΗΣ ΟΜΙΛΟΥ
110 ΚΟΛΟΜΒΙΑ – ΠΟΛΩΝΙΑ 4,15

ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΡΙΘΟΥΝ
114 ΠΟΛΩΝΙΑ & ΚΟΛΟΜΒΙΑ 2,15

ΤΡΙΤΟΣ ΟΜΙΛΟΥ
129 ΣΕΝΕΓΑΛΗ 2,80

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΟΜΙΛΟΥ
130 ΙΑΠΩΝΙΑ 2,10

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «8ος Όμιλος ειδικά στοιχήματα: Κολομβία και…», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.