ΞΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Στην Εφές ο Μπιρσέν

Την πρώτη μεταγραφή της εν όψει της νέας σεζόν πραγματοποίησε την Τρίτη (12/06) η Αναντολού Εφές. Ο Τζέιμς Μετεκάν Μπιρσέν υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την τουρκική ομάδα για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο 23χρονος φόργουορντ την εφετινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στη Σακάρια από την Μπουγιουκσεχίρ Μπελεντιγιεσπόρ. Ο διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες άσος...
Στην Εφές ο Μπιρσέν

Την πρώτη μεταγραφή της εν όψει της νέας σεζόν πραγματοποίησε την Τρίτη (12/06) η Αναντολού Εφές. Ο Τζέιμς Μετεκάν Μπιρσέν υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την τουρκική ομάδα για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο 23χρονος φόργουορντ την εφετινή σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στη Σακάρια από την Μπουγιουκσεχίρ Μπελεντιγιεσπόρ. Ο διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες άσος ολοκλήρωσε τη σεζόν μετρώντας 8,3 πόντους και 6,1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 25 παιχνίδια.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στην Εφές ο Μπιρσέν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.