ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ BC

Ατομικό και θεραπεία ο Γκιστ

Την προετοιμασία τους με μια προπόνηση στο ΟΑΚΑ άρχισε χθες ο Παναθηναϊκός εν όψει της του τετάρτου τελικού της Stoiximan.gr Basket League κόντρα στον Ολυμπιακό την Πέμπτη (14/06, 19:00) στο ΣΕΦ. Μετά και χθεσινή (11/06) προαιρετική χαλαρή προπόνηση, οι «πράσινοι»… στρώθηκαν ξανά στη δουλειά. Στόχος τους, η καλύτερη δυνατή εμφάνιση στο ΣΕΦ και η διεκδίκηση...
Ατομικό και θεραπεία ο Γκιστ

Την προετοιμασία τους με μια προπόνηση στο ΟΑΚΑ άρχισε χθες ο Παναθηναϊκός εν όψει της του τετάρτου τελικού της Stoiximan.gr Basket League κόντρα στον Ολυμπιακό την Πέμπτη (14/06, 19:00) στο ΣΕΦ.

Μετά και χθεσινή (11/06) προαιρετική χαλαρή προπόνηση, οι «πράσινοι»… στρώθηκαν ξανά στη δουλειά. Στόχος τους, η καλύτερη δυνατή εμφάνιση στο ΣΕΦ και η διεκδίκηση της νίκης που θα τους χαρίσει τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας.

Ο μόνος απών από το πρόγραμμα προπόνησης της ομάδας του Τσάβι Πασκουάλ ήταν ο Τζέιμς Γκιστ. Ο Αμερικανός ταλαιπωρείται με διάστρεμμα στο πόδι, το οποίο υπέστη στον τρίτο τελικό την περασμένη Κυριακή (10/06) και προπονήθηκε ατομικά, ενώ έκανε και θεραπεία.

Η κατάσταση του 31χρονου θα εκτιμηθεί την Τετάρτη (13/06). Ωστόσο, πρέπει να ληφθεί υπόψιν πως παρά τους πόνους που νιώθει ακόμη ο φόργουορντ/σέντερ του Παναθηναϊκού, εκείνος είναι έτοιμος να… σφίξει τα δόντια και να δώσει το «παρών» στον τελικό της Πέμπτης στο φαληρικό στάδιο.

Παύλος Γιαννάκοπουλος: Από τα άσπρα τριαντάφυλλα έως την αποθέωση της κερκίδας [vid]

Μπατίστ για Παύλο: «Θα σε δω όταν έρθω εκεί…»

Ομπράντοβιτς: «Ο Παύλος ήταν σαν πατέρας μου»

Γύρισε ο διακόπτης

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ατομικό και θεραπεία ο Γκιστ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.