ΠΑΟΚ

Μπρκιτς: «Είμαι έτοιμος να επιστρέψω»

Τι δήλωσε ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ
Μπρκιτς: «Είμαι έτοιμος να επιστρέψω»

Ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Ζέλικο Μπρκιτς μίλησε για την δύσκολη περίοδο του τραυματισμού του, αναφέροντας πως πλέον είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Ο Σέρβος γκολκίπερ, ο οποίος μέχρι τον Ιανουάριο βρισκόταν στο «ασπρόμαυρο» ρόστερ, μίλησε στο GianlucaDiMarzio.com.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Είμαι καλά. Έχω επανέλθει στο 100% . Έχω αφήσει πίσω τα προβλήματα. Δούλευα εδώ και τρεις μήνες στη Γερμανία και τώρα είμαι έτοιμος να επανέλθω με περισσότερη επιθυμία από πριν. Γυμνάζομαι έντονα με έναν ειδικό αθλητικό προπονητή και είμαι έτοιμος να επανέλθω».

Αποφασίζει ο Σαββίδης, «χρυσώνει» τον Βέρνμπλουμ!

«Και η Γκεζτέπε στο… κόλπο για Τζάλμα»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπρκιτς: «Είμαι έτοιμος να επιστρέψω»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.