ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Δανεικός ξανά ο Μπρούνο στον Ατρόμητο

Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ αναμένεται να παραχωρηθεί εκ νέου στους Περιστεριώτες από την ΛΑΣΚ Λιντς με ρήτρα αγοράς το επόμενο καλοκαίρι
Δανεικός ξανά ο Μπρούνο στον Ατρόμητο

Μετά τον Δημήτρη Γιαννούλη, ένας ακόμα ποδοσφαιριστής αναμένεται να παραμείνει στον Ατρόμητο με την μορφή δανεισμού. Ο λόγος για τον Μπρούνο, τον οποίο ο Νταμίρ Κάναντι επιθυμεί να διατηρήσει στο ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Οι Περιστεριώτες βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με την ΛΑΣΚ Λιντς για ανανέωση του δανεισμού του Βραζιλιάνου για ακόμα ένα χρόνο. Μολονότι ο 24χρονος εξτρέμ δεν πραγματοποίησε πολύ καλή χρονιά με 12 συμμετοχές, 1 γκολ και 1 ασίστ, εντούτοις ο Αυστριακός τεχνικός θεωρεί πως κάνοντας προετοιμασία θα δείξει πολύ περισσότερα πράγματα.

Στόχος των ανθρώπων του Ατρομήτου μάλιστα, είναι να μπει και ρήτρα αγοράς του Βραζιλιάνου στο νέο συμβόλαιο που θα υπογραφεί, η οποία θα είναι προσιτή και ικανοποιητική και για τις δύο πλευρές.

Στον Ατρόμητο ο Γιαννούλης

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δανεικός ξανά ο Μπρούνο στον Ατρόμητο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.