ΑΕΚ

Αμυντικός με ποδοσφαιρική «αλητεία»

Εκτός από ικανότητα, η ΑΕΚ αναζητά παίκτη με ταμπεραμέντο εφάμιλλο του Όγκνιεν Βράνιες, αν τελικά εκείνος αναχωρήσει για το Βέλγιο
Αμυντικός με ποδοσφαιρική «αλητεία»

Το θέμα του εξτρέμ, ενώ φαινόταν ότι «έτρεχε» μόνο του πιο μπροστά από τα υπόλοιπα μεταγραφικά της ΑΕΚ, πλέον, ελέω Αντερλεχτ, έχει…συναγωνισμό με αυτό του στόπερ για το ποιο θα κλείσει πρώτο.

Η αναζήτηση των υποψηφίων παικτών με στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη επιλογή συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και, παρότι κλισέ, η εβδομάδα που έρχεται θα είναι κρίσιμη. Η απόφαση από τον Δημήτρη Μελισσανίδη δεν θα αργήσει να ληφθεί αναφορικά με το μέλλον του Όγκνιεν Βράνιες στην «Ένωση».

Στην περίπτωση που ο 28χρονος αποχωρήσει, ναι μεν οι «κιτρινόμαυροι» χάνουν έναν ικανό παίκτη, αλλά με τα χρήματα που θα πάρουν (είτε 3 εκατ., είτε 3,2 είτε παραπάνω) θα έχουν τη δυνατότητα να τον αναπληρώσουν.

Μια από τις περιπτώσεις που ενδιαφέρουν όπως έχετε διαβάσει στο Sportime ακούει στο όνομα Μίλος Κοσάνοβιτς,. Βέβαια, ο σέντερ μπακ της Σταντάρ Λιέγης δεν είναι ο μόνος που εξετάζεται, καθώς μια πρωταθλήτρια δεν επικεντρώνεται σε μια μόνο επιλογή, αλλά «παίζει» το μάτι της σε όλη την αγορά.

Αυτό πάντως που έχει ιδιαίτερη σημασία για τον αντικαταστάτη του Βράνιες, αν κουνήσει… μαντήλι, δεν περιορίζεται αποκλειστικά στην ικανότητα που δεδομένα πρέπει να διαθέτει. Διότι αποτελεσματικούς και ταλαντούχους στόπερ, τη σήμερον ημέρα, βρίσκει κανείς στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Εκείνο που δείχνει να αποτελεί μέλημα συνοψίζεται σε μια μόνο λέξη «αλητεία». Την καλώς εννοούμενη. Δηλαδή τον τσαμπουκά εντός αγωνιστικού χώρου, την αυταπάρνηση και την σκληράδα.

Εναν παίκτη με ποδοσφαιρικό ταμπεραμέντο εφάμιλλο του Βόσνιου, το οποίο απαντάται ως επί το πλείστον στη χερσόνησό μας, τη Βαλκανική. Εξ ου και ο 28χρονος Σέρβος Κοσάνοβιτς, ο οποίος διαθέτει αρκετά από τα καλά χαρακτηριστικά του συνομηλίκου του και τα οποία εκτίμησαν άπαντες στο “κιτρινόμαυρο” στρατόπεδο. Επομένως, είτε είναι ο ποδοσφαιριστής της Σταντάρ ο εκλεκτός, είτε κάποιος άλλος, το… γνώρισμα που πιθανότατα να μετρήσει να ξεφεύγει από τα κλασικά ποδοσφαιρικά προαπαιτούμενα.

“Στην προετοιμασία της Ουντινέζε ο Ματσίς”

“Η ΑΕΚ πιθανός προορισμός για Κοσάνοβιτς”

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αμυντικός με ποδοσφαιρική «αλητεία»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.