MUNDIAL 2018

Με Μαρσέλο αρχηγό στην πρεμιέρα της η Βραζιλία

Ο παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι ο αρχηγός της Βραζιλίας, κόντρα στην Ελβετία
Με Μαρσέλο αρχηγό στην πρεμιέρα της η Βραζιλία

Την απόφαση πως ο Μαρσέλο θα φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού, στην πρεμιέρα της Βραζιλίας στο Μουντιάλ, πήρε ο προπονητής της Σελεσάο, Τιτέ.

Όπως έγινε γνωστό, ο ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι ο εκλεκτός και θα οδηγήσει την ομάδα του, μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Βραζιλία, έχει θέμα με την επιλογή του αρχηγού τα τελευταία χρόνια, αφού μετά την άρνηση του Νεϊμάρ να φορέσει το περιβραχιόνιο και την τιμωρία του Τιάγκο Σίλβα μετά το παιχνίδι με την Χιλή το 2014, τα πράγματα σε αυτό το θέμα είναι στον «αέρα».

Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από το ότι στα τελευταία 21 παιχνίδι που έχει δώσει η ομάδα, υπήρξαν 14 διαφορετικοί αρχηγοί, ενώ δεν φαίνεται να αλλάζει αυτή η εναλλαγή προσώπων σύντομα.

Μένει να δούμε αν ο Μαρσέλο θα είναι και στο δεύτερο παιχνίδι αρχηγός ή θα επιλεγεί κάποιος άλλος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Με Μαρσέλο αρχηγό στην πρεμιέρα της η Βραζιλία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.