ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BC

Σφαιρόπουλος: «Πρέπει να πάρουμε αποφάσεις» (vid)

Στην έλλειψη συγκέντρωσης και στα λάθη που έκανε ο Ολυμπιακός στάθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, μετά την ήττα στον τελικό της Κυριακής (17/06) και την απώλεια του τίτλου. Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο κόουτς των «ερυθρολεύκων» στην κάμερα της Cosmote TV: «Στην αρχή ήμασταν συγκεντρωμένοι και ελέγχαμε το παιχνίδι. Το πήγαμε όπως θέλαμε στο πρώτο ημίχρονο. Στο...
Σφαιρόπουλος: «Πρέπει να πάρουμε αποφάσεις» (vid)

Στην έλλειψη συγκέντρωσης και στα λάθη που έκανε ο Ολυμπιακός στάθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, μετά την ήττα στον τελικό της Κυριακής (17/06) και την απώλεια του τίτλου.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο κόουτς των «ερυθρολεύκων» στην κάμερα της Cosmote TV:

«Στην αρχή ήμασταν συγκεντρωμένοι και ελέγχαμε το παιχνίδι. Το πήγαμε όπως θέλαμε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο, όμως, νομίζω ότι επηρεαστήκαμε από τη διακοπή. Δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι. Μπήκε φυσικά και ο κόσμος στην εξίσωση.

Κάποιες χαμένες επιθέσεις μας στοίχισαν. Όπως και κάποια λάθη. Ο Παναθηναϊκός έβαλε εύκολους πόντους. Θέλω να πω ότι κάναμε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια. Είμαι υπερήφανος για το πώς παίξαμε. Ήταν δύσκολες οι συνθήκες. Προσπαθήσαμε. Δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό.

Η σεζόν είχε πολλά σκαμπανεβάσματα και μείναμε χωρίς τίτλο. Πρέπει να κάνουμε την αυτοκριτική μας, να συζητήσουμε και να πάρουμε αποφάσεις με τη διοίκηση για την επόμενη μέρα».

Ο έντονος διάλογος του Παππά με τον Σπανούλη (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σφαιρόπουλος: «Πρέπει να πάρουμε αποφάσεις» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.